Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hostingová verzia populárneho e-mailového riešenia Kerio Connect ponúka koncovým užívateľom jednoduchú a bezpečnú prevádzku firemnej pošty bez počiatočných nákladov.

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, uviedla Kerio Connect SaaS, službu na báze populárneho on-premise riešenia Kerio Connect určenú pre zákazníkov, ktorí chcú bezpečnú elektronickú poštu bez počiatočných nákladov a starostí so správou riešení. Vždy aktualizovaná hostingová verzia si zachováva všetky funkčnosti on-premise verzie, vrátane šifrovania, mobilného prístupu, podpory rôznych poštových klientov, operačných platforiem atď.

Kerio Connect SaaS je príležitosť aj pre MSP poskytovateľov a resellerov, ktorí chcú vyjsť v ústrety rastúcemu dopytu zákazníkov po SaaS modeli. Prostredníctvom platformy Kerio Connect Hosted si môžu vytvoriť vlastnú ponuku komunikačných služieb a využiť výhody vrátane pravidelného mesačného príjmu, centralizovanej správy zákazníkov, využitia vlastnej značky a jednoduchej administrácie riešenia.

Služba využíva všetky dôležité technológie na zaistenie bezpečnej a efektívnej e-mailovej komunikácie, vrátane:

  • Samoobslužného pridávania nových zariadení;
  • Bezpečného overovania identity;
  • Vymazania zariadenia na diaľku;
  • Zasielania kritických notifikácií;
  • Automatizovaného back-upu;
  • Aktualizácie na jedno kliknutie.

„SaaS verzia Kerio Connect predstavuje pre našich partnerov príležitosť na rozšírenie svojho biznisu o zákazníkov, ktorí uprednostňujú prevádzkovanie firemných e-mailov formou služby,“ hovorí Marie Baranová, sales manažérka pre riešenia GFI Software v Českej republike na Slovensku v spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Sprevádzkovanie je veľmi jednouché: hneď ako si raz nainštalujú riešenie Kerio Connect SaaS na svoj server a sprístupnia ho svojim zákazníkom, môžu jednoducho a rýchlo pridávať ďalšie mail boxy a klientov.“

Kerio Connect je riešenie pre messaging a spoluprácu, ktoré vyhovuje potrebám malých a stredných firiem a ponúka širokú škálu vlastností. Užívatelia môžu používať svojich obľúbených e-mailových klientov a navyše získajú aj jednoduchý prístup k pošte cez intuitívne webové rozhranie. V porovnaní s inými riešeniami poskytuje e-mail, kalendáre, kontakty a Instant Messaging oveľa jednoduchšie a za zlomok nákladov.

Viac informácií môžete nájsť cez odkaz Kerio Connect SaaS.

Značky: