Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Až v kombinácii s firewallom, filtrovaním webu a ďalšími bezpečnostnými nástrojmi zaisťujú dnes populárne VPN siete ucelenú ochranu firemných sietí

 Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, uviedla aktualizovanú verziu Kerio Control 9.3.6, ktorá prináša vyššiu stabilitu a lepšiu kontrolu nad sieťovými pripojeniami a podporu novým platformám Windows a Big Sur. Produkt poskytuje odpoveď na súčasné komplexné potreby SMB spoločností, ktorým už k spoľahlivej ochrane firemných sietí nestačí iba VPN, ale požadujú ďalšie prvky viacvrstvovej bezpečnosti.

Najdôležitejšie aktualizácie v rámci novej verzie zahŕňajú:

  • Aktualizácie prepojenia LT2P;
  • Stabilizované IPsec prepojenie;
  • Rozšírená podpora pre mapovanie rozhrania modelu NG511;
  • VPN kompatibilná a aktualizovaná na Microsoft Windows 10 v20H2 a Apple Big Sur.

„Presne pred rokom, v dôsledku pandémie a presunom pracovníkov na home office, prudko vzrástla prevádzka a dopyt po VPN riešeniach,“ povedal Jozef Kačala, Sales Engineer pre EMEA/APAC v spoločnosti GFI Software. „Avšak medzitým sa významne zmenilo kybernetické prostredie do takej miery, že bez viacvrstvového riešenia už nie je možné  mať bezpečnú firemnú sieť. K jej komplexnému zabezpečeniu je dnes nutné pridať firewall, filtrovanie webového pripojenia a celkovú ochranu integrity siete.“

Riešenie Kerio Control, ktoré využíva viac ako 25 000 zákazníkov na celom svete, poskytuje silnú ochranu firemných sietí pred kybernetickými hrozbami pomocou firewallu novej generácie, antivírusovú a antimalvérovú ochranu, webovú ochranu a virtuálnu privátnu sieť. Zahŕňa 8 kľúčových bezpečnostných funkcií, zvládne filtrovanie prevádzky až 7 typov zdrojov a je schopné filtrovať až 500 rôznych webových stránok a aplikácií s 99-percentnou presnosťou.

V rámci licenčného programu GFI Unlimited si môžete riešenie aktivovať bez dodatočných nákladov. Zákazníci GFI Unlimited ho môžu kombinovať s ďalšími aplikáciami. Taktiež je možné si Kerio Control zabezpečiť vo forme appliance, ako hardvérové zariadenie jednoducho pripojiteľné do vlastnej siete. Viac podrobností nájdete na https://www.gfi.com/products-and-solutions/network-security-solutions/kerio-control.

Značky: