Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

54 % SMB organizácií má teraz problémy s pokrytím potrieb v oblasti IT bezpečnosti a spolupráce

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, predstavila ponuku cenovo dostupného komplexného riešenia IT bezpečnosti a spolupráce pre SMB firmy. Prostredníctvom licenčného modelu GFI Unlimited môžu teraz firmy a organizácie získať kompletný súbor aplikácií za menej než 36 EUR na rok a užívateľa, čo je mnohonásobne menej než v prípade, ak si zabezpečia potrebné aplikácie samostatne.

Už teraz má 54 % malých a stredných firiem (SMB) problém s rozpočtom na pokrytie potrieb IT bezpečnosti pomocou rôznorodých riešení a s prehlbujúcim sa ekonomickým poklesom ich počet ďalej rastie. Navyše sú na SMB firmy kladené zvýšené nároky v oblasti spolupráce, keď musia prispôsobiť svoju prevádzku veľkému množstvu home office pracovníkov a zaistiť efektívnu spoluprácu na diaľku – napríklad konferenčné hovory muselo počas karantény využiť až 42 % pracovníkov z tých, ktorí ich nikdy predtým neabsolvovali.

Model GFI Unlimited ponúka za jedno predplatné prístup k všetkým 9 aplikáciám na komunikáciu a IT bezpečnosť a kombinovať je možné ktorúkoľvek z nich v závislosti od konkrétnych potrieb. Najviac využívanými sú nasledujúce kombinácie:

  • E-mailové komunikačné riešenie – kombinácia aplikácií GFI MailEssentials, Kerio Connect a GFI Archiver poskytuje kompletné riešenie poštového servera, zabezpečenie e-mailov na úrovni servera (antivírus, antispam), archiváciu a zaistenie compliance požiadaviek.
  • Zabezpečenie firemnej siete – aktivovaním riešení Kerio Control a GFI LanGuard získajú zákazníci zabezpečenie firemnej siete, bezpečný vzdialený prístup (VPN) a odolnosť proti systémovým a aplikačným zraniteľnostiam.
  • Ochrana siete a spolupráca – tradične mnoho firiem využíva kombináciu Kerio Control a Kerio Connect, čím získavajú silný firewall, ochranu webového prístupu a integrovaný nástroj na spoluprácu (e-mail, chat, kalendár).

Oproti kúpe samostatných aplikácií ušetria zákazníci s GFI Unlimited už od aktivovania dvoch produktov. Napríklad bežná spoločnosť s 10 užívateľmi vyrieši svoje všetky potreby IT bezpečnosti a spolupráce za menej než 360 EUR za rok. Viac informácií nájdete na www.gfi-unlimited.cz.

„Dnes aj v budúcnosti sa budú musieť firmy vyrovnať so zvýšenými požiadavkami na zabezpečenie svojich infraštruktúr z dôvodu potreby flexibilnejšej práce na diaľku, čo najbolestivejšie postihne SMB podniky,“ povedal Jozef Kačala, Sales Engineer za oblasť EMEA a APAC v spoločnosti GFI Software. „Prostredníctvom modelu GFI Unlimited im preto chceme ponúknuť dostupnú alternatívu, ktorá im umožní vyhnúť sa rizikám technických a prevádzkových výpadkov a zlepšiť produktivitu tímov, nech pracujú odkiaľkoľvek.“

 O GFI Software, Aurea SMB Solutions

GFI Software ako súčasť Aurea SMB Solutions  vyvíja inteligentné IT riešenia pre firmy všetkých veľkostí. Jej riešenia umožňujú IT administrátorom jednoducho a efektívne kontrolovať, spravovať a zabezpečovať firemné siete, systémy, aplikácie a komunikáciu bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú. GFI Software, Aurea SMB Solutions, je spoločnosť, ktorá svoje produkty dodáva prostredníctvom distribučných sietí s celosvetovou dostupnosťou a tisíckami obchodných partnerov. GFI Software získala vo svojom odbore rad ocenení a uznaní a je dlhodobým partnerom Microsoft® Gold ISV. Viac o GFI Software nájdete na http://www.gfi-unlimited.cz alebo  http://www.gfi.com.

Značky: