Google opravil chybu expresne rýchlo.

Magazín The Verge priniesol informáciu o tom, že Google fotky sú poškodené, neskôr o tom, že je problém vyriešený. Konkrétne išlo o aplikáciu na platforme iOS a nebolo známe, či išlo o problém zo strany spoločností Apple alebo Google. Majitelia sa sťažovali na pád aplikácie ihneď po jej zapnutí.

V iných prípadoch sa hovorilo o správnom fungovaní aplikácie, avšak len dovtedy, kým sa používatelia nedostali k obsahu v online knižnici. To sa zväčša týkalo nových používateľov, resp. čerstvých inštalácií, kedy sa zobrazoval lokálny obsah.

Podľa najnovších zistení Google opravil túto aplikáciu a ponúka na stiahnutie novšiu verziu na App Store. Aj keď sa vás chyba priamo nedotkla, odporúčame jej inštaláciu, čo v mnohých prípadoch bude automatický proces.

Firma sa nevyjadrila k tomu, čo bolo príčinou padania aplikácie, avšak informovala v popise, že opravuje chyby na základe spätnej väzby používateľov. Vydanú aktualizáciu pre spomínanú aplikáciu sme nainštalovali aj u nás v redakcii a môžeme potvrdiť, že funguje bez problémov.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.