Zvýši vašu produktivitu.

Google neustále zlepšuje svoje aplikácie a služby a najnovšie oznámil novú praktickú novinku pre Google Kalendár. Táto služba sa teší veľkej popularite aj medzi Slovákmi a to najmä z toho hľadiska, že ide o systémovú aplikáciu na správu kalendára vo väčšine Android telefónov.

Novinkou, ktorá je dostupná iba pre webové rozhranie služby na adrese calendar.google.com, je celoobrazovkové zobrazenie vašich úloh, ktoré ste si poznačili pomocou aplikácie a služby Úlohy.

Nové celoobrazovkové zobrazenie úloh v rámci Google Kalendára bude postupne aktivované všetkých používateľom. Toto zlepšenie umožní lepšie spravovať vaše úlohy a môže vám pomôcť zvýšiť produktivitu. Pripomeňme, že doteraz sa úlohy zobrazovali iba v malom bočnom stĺpci.

Keď Google zaktivuje novú funkciu aj pre váš účet, v hornom riadku sa zobrazia dve nové ikony na prepínanie sa medzi kalendárom a úlohami. Fungovať to bude takto:

Nové zobrazenie úloh vo webovom rozhraní je užitočné zlepšenie a priamo nadväzuje na zlúčenie pripomenutí (Reminders) a úloh (Tasks), ku ktorému takisto došlo tento rok. Google takým spôsobom vyriešil zbytočný chaos a duplicitu pripomienok, resp. úloh.

Zdroj: Google

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit