Notion Calendar ponúka pekný dizajn, podporu pre Google Kalendár a aj aplikáciu pre Windows.

Pokiaľ používate systém Windows a nepoužívate novú verziu aplikácie Outlook, resp. zabudovaný systémový kalendár, pravdepodobne ste v prípade služby Google Kalendár odkázaní iba na webové rozhranie tejto služby.

Na trhu je však nová aplikácia, ktorá si zaslúži pozornosť. Nazýva sa Notion Calendar a ponúka priame prepojenie s Google Kalendárom (a tiež aj službou Notion). Kľúčová informácia je, že Notion Calendar ponúka pekný a moderný dizajn, k dispozícii je zadarmo a môžete ho používať aj bez toho, aby ste používali Notion.

Notion CalendarZdroj: Notion
Notion Calendar

Notion Calendar je k dispozícii cez webové rozhranie, avšak ponúka aj aplikácie pre platformy macOS, Windows a iOS. A to je aj hlavný dôvod, prečo o tejto aplikácii píšem. Dostupnosť desktopovej aplikácie pre Windows poteší, nakoľko na trhu je pomerne málo aplikácií pre Windows, ktoré podporujú Google Kalendár. Ešte menej je takých, ktoré sú kvalitne spracované. Notion Calendar taká je.

Takže, ak chcete používať Google Kalendár cez desktopovú aplikáciu pre Windows, Notion Calendar vyskúšajte a stiahnite si ho. Uvidíte, či vám bude vyhovovať. Aplikácia ponúka viacero extra funkcií, ktoré stoja za pozornosť.

Zdroj: Notion

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit