Dostupný je pre širokú verejnosť.

Microsoft oznámil, že nový Outlook je od 21. septembra 2023 dostupný pre širokú verejnosť. Stiahnuť si ho môžete zadarmo z obchodu Microsoft Store.

Microsoft vo svojej správe uvádza, že nový Outlook je aktuálne určený pre osobné účty. Do aplikácie si môžete pridať Outlook, Gmail, Yahoo, iCloud kontá a takisto aj IMAP konto, čiže takýmto spôsobom si teoreticky môžete pridať aj pracovné emailové konto. Bohužiaľ, v prípade IMAP konta aktuálne chýba možnosť nastaviť si meno odosielateľa a niektoré ďalšie pokročilé funkcie, keďže táto funkcionalita je aktuálne v predfinálnej verzii.

Nový Outlook pre Windows umožňuje prepojiť a koordinovať viaceré emailové kontá a kalendáre na jednom mieste. Ponúka moderné rozhranie, inteligentné návrhy pomocou zabudovanej umelej inteligencie a prístup k súborom OneDrive a webovým aplikáciám Office bez predplatného. Microsoft čoskoro sprístupní ďalšie funkcie, ako je offline režim.

Nový Outlook v budúcnosti nahradí aplikácie Pošta a Kalendár, ktoré sú predinštalované v operačnom systéme Windows 10 a Windows 11 – pravdepodobne počas roka 2024. Rovnako nahradí aj klasický Outlook – pravdepodobne v priebehu roka 2025.

Nový Outlook si môžete zadarmo stiahnuť z obchodu Microsoft Store.

Nový OutlookZdroj: Microsoft
Nový Outlook

Zdroj: Microsoft

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit