Milé animácie sa dostali aj do prostredia tejto aplikácie.

Nová aktualizácia v Google Peňaženke nám pripomína, že Vianoce sú čoskoro tu. Do prostredia aplikácie sa totiž dostali animácie s vianočnou tematikou. Aj nás pri platení spočiatku prekvapili, či sa náhodou nezobrazuje nejaká chybová hláška, pričom pri pozretí na displej telefónu sa nám zobrazila roztomilá animácia. Tá sa zobrazí okamžite po zaplatení v hornej časti obrazovky, čo nám v tejto uponáhľanej dobe pripomína, že sa blížia sviatky pokoja. Animácia v podstate iba dočasne dopĺňa modrý symbol, ktorý sa zobrazuje po úspešnej transakcii.

Google Peňaženka VianoceZdroj: AndroidPolice

Počas platieb mobilom sme si všimli viaceré typy animácií, avšak najviac sa nám do pamäti vryl animovaný snehuliak. Nakoľko ide o krátke animácie, ide skôr o veľmi pekný efekt, ako niečo, čo by bolo na displeji zobrazené dlhšie a rozširovalo funkcionalitu aplikácie.

Je potrebné poznamenať, že animácia sa nezobrazí pri každom nákupe. Predovšetkým nie vtedy, pokiaľ platíte viackrát za sebou. Je aj veľmi jednoduché animáciu prehliadnuť, keď pri platbe ťuknete na displej, čím sa zruší. Portálu 9to5google sa však podarilo zachytiť jednu z animácií, ktorú si môžete pozrieť vo videu:

Aj napriek tomu, že nejde o funkčnú zmenu v aplikácii Peňaženka, tak ide o milé spestrenie týchto dní, keď dolaďujeme posledné detaily, aby bolo na Vianoce všetko pripravené tak, ako má byť.

Zdroj: AndroidPolice, vlastné

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.