Ak by modely Pixel 6 a Pixel 6 Pro boli na trh uvedené v prevedení, ktoré sme mohli vidieť za ostatné dni, išlo by o jeden z najradikálnejších redizajnov v histórii.

Prechod od modelu Pixel 5 k pripravovanej novinke by znamenal zmenu, ktorú vidíme málokedy. Od nudného stredného prúdu sa tak razom (možno) dostávame k budúcemu bestselleru.

Niektoré z prvých renderov nového dizajnového jazyka zobrazovali smartfóny Pixel 6 a 6 Pro v bielo-oranžovej farebnej kombinácii. V prípade Googlu pritom môžeme očakávať aj celočiernu verziu. Už tieto verzie vzbudzujú pozornosť, ale skutočnou lahôdkou by bola práve čiernobiela verzia s pracovným názvom „Panda“ alebo „Penguin“.

Google Pixel 6 Panda

Google Pixel 6 Panda, Zdroj: Droidlife/PhoneDesigner

Aj keď nemáme dôkazy o tom, že by sa Google pripravoval na uvedenie čiernobielej verzie telefónu Pixel 6, tvorca konceptov PhoneDesigner pozná históriu možností farieb spoločnosti Google a trochu sa pohral so svojou predstavivosťou.

Všetky doterajšie koncepty majú však jedno spoločné. Nový dizajn je to, čím chce Google zaujať. Novinky zo série Google Pixel 6 by tak mali priniesť výrazný dizajn horizontálne vedenej zostavy fotoaparátov, jednoduchú prednú stranu s dierou v displeji a dve veľkosti.

Veríme však, že Google použije výrazné farebné kombinácie, ktoré by telefóny Google Pixel odlíšili od konkurencie. Doterajšie úniky poskytli pohľad na biele, oranžové a zlaté farebné kombinácie. Pre konzervatívnejších používateľov bude určite vhodnejšie celočierne vyhotovenie.

Zdroj: Droidlife

Prečítajte si aj:

MIUI 12.5: Aktualizáciu dostáva ďalších 16 smartfónov

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.