Nestáva sa príliš často, že pripravovaný smartfón vzbudzuje tak veľkú pozornosť.

Telefóny série Pixel 6 sme mohli už skôr vidieť v rôznych únikoch a už na prvý pohľad je jasné, že Google sa výrazne odkláňa od svojho konzervatívneho prístupu k dizajnu svojich telefónov. Pokiaľ sa spomínaný dizajn potvrdí, pôjde o najzaujímavejšie zariadenia roka.

Pred pár dňami Jon Prosser z Front Page Tech informoval, že jeden výrobca sa poponáhľal a sprístupnil na Amazone ochranné puzdro, ktoré je určené pre telefóny série Google Pixel 6. Prosser pritom poukázal na to, že výrobca puzdra použil rovnaké vykreslenia, aké boli zverejnené pred niekoľkými týždňami, a pri odstraňovaní vodoznakov na obrázkoch si nedal príliš záležať.

Redaktor portálu Phandroid si toto puzdro pre Pixel 6 Pro objednal. Pozitívnym zistením bolo, že puzdro nie je príliš veľké. Je porovnateľné s telefónom OnePlus 9 Pro, ktorý sme aj v našej recenzii chválili za primerané rozmery. Priame porovnanie puzdra Pixel 6 Pro a OnePlus 9 Pro dáva tušiť, čo môžeme od Google novinky očakávať.

Google Pixel 6 Pro vs. Oneplus 9 Pro

Zdroj: Phandroid

Zaujímavejšie ako rozmery je rozhodne zostava fotoaparátov, ktorá konečne dostane “plnú výbavu”, vrátane (periskopického) teleobjektívu. Fámy naznačujú, že smartfón dostane hlavný 50 Mpx senzor, širokouhlý fotoaparát a 8 Mpx periskop s 5× optickým priblížením. 

Je potrebné mať na pamäti, že aj napriek existencii údajného ochranného puzdra pre Pixel 6 Pro, môže byť konečný dizajn smartfónu celkom iný. Nič sa však nemení na fakte, že jeseň bude v podaní spoločnosti Google veľmi zaujímavá.

Zdroj: Phandroid

Prečítajte si aj:

Pixel 6: Všetko, čo potrebujete vedieť o novej čipovej sade Google Whitechapel GS101 

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.