Niektoré hry či aplikácie prekvapia, no niektoré naopak nie.

Mesiac december je tu už pár dní a spoločnosti bilancujú rok 2018. Inak tomu nie je ani v spoločnosti Google, ktorá v týchto dňoch zverejnila rebríček Najlepšie za rok 2018. V rámci neho môžeme vidieť hry, aplikácie, filmy či knihy, ktoré boli tento rok v obchode Google Play najpopulárnejšie.

V rebríčku Obľúbených fanúšikmi z pomedzi hier získala prvé miesto hra PUBG MOBILE. Medzi aplikáciami však vyhrala aplikácia z dielne Googlu YouTube TV. Najobľúbenejším filmom bol, ale Avengers: Nekonečná vojna.

Používatelia Androidu sa posledný rok veľmi radi učili nové jazyky. Prvé miesto v kategórii aplikácií, teda vyhrala aplikácia Drops: Naučte 31 nových jazykov. V kategórií hier sa aj tu na prvej priečke usadila hra PUBG MOBILE.

Najobľúbenejším filmom posledných mesiacov bol Čierny panter, ktorý bol natočený podľa predlohy komiksu Stana Leeho. Na druhom mieste sa umiestnili Avengers: Nekonečná vojna a na treťom mimoriadne populárny Thor: Ragnarok.

Spomedzi televíznych relácií sa očakávaniam nevymyká The Walking Dead na prvej priečke, Riverdale na druhej a tretie miesto obsadil legendárny seriál Teória veľkého tresku.

Za spomenutie stojí aj rebríček e-kníh, ktorému dominuje kniha Oheň a síra o Donaldovi Trumpovi, ktorú napísal Michael Wolff. Medzi audio knihami naopak dominuje kniha 12 pravidiel pre život od Jordana B. Petersona.

Kompletný rebríček hier a aplikácií je možné nájsť na stránke obchodu Google Play.

Zdroj: Google Blog

Prečítajte si aj:

Veľké finále je tu: Nový dizajn dostáva aj samotný vyhľadávač Google

Značky: