AI nástroje prichádzajú do viacerých služieb, výnimkou nie sú ani Google Správy.

Umelá inteligencia sa postupne dostáva do zariadení aj služieb, pričom nie vždy už ide len o chatbotov. ChatGPT, ako jeden z prvých chatbotov dostupných verejnosti, spustil veľkú vlnu záujmu nielen zo strany používateľov, ale aj iných spoločností. Výnimkou nie je ani Google, ktorý spustil chatbota Bard najskôr vo verzii klasického chatbota. Teraz však prichádza do viacerých služieb, kde ho bude možné využiť ako skvelý dodatok.

Novinkou bude príchod chatbota Bard do služby Google Správy, kde ho bude možné využiť napríklad na písanie automatických správ. Ako bude tento chatbot vyzerať, si teraz ukážeme v našom článku.

Bard doplní aplikáciu Google Správy

Google má s umelou inteligenciou veľké plány a chatbota Bard neustále vylepšuje. Už teraz pripravuje vylepšenú verziu tohto chatbota, no aby toho nebolo málo, snaží sa o jeho integráciu do viacerých služieb. Jednou z prvých takýchto služieb má byť aplikácia Google Správy, kde pomôže používateľom s písaním správ.

Aplikácia Google Správy získa AI chatbotaZdroj: androidauthority.com
Aplikácia Google Správy získa AI chatbota

Ako môžete na snímkach vidieť, Bard bude v aplikácii Google Správy ponúkať viacero možností využitia. Bude vedieť pomôcť s písaním správ, no taktiež prekladať rôzne jazyky, identifikovať obrázky a mnoho ďalšieho. Používatelia tak budú môcť komunikovať s chatbotom priamo v predinštalovanej aplikácii pre odosielanie správ a komunikáciu.

Treba však myslieť na to, že konverzácia s chatbotom nebude šifrovaná end-to-end šifrovaním rovnako, ako je to aj v RCS správach. Chatbot však bude skvelou pomôckou pri komunikácii a tiež pomôže Googlu s propagovaním Bardu.

Zdroj: androidauthority.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.