Všetci sú pozvaní.

Google každoročne usporadúva významnú konferenciu pre vývojárov, pričom každoročne sa koná v máji. Zatial čo predchádzajúce ročníky sa konali okolo 10. mája, tak tohtoročná konferencia Google I/O sa bude konať o pár dní neskôr. Je potrebné podotknúť, že hoci táto konferencia je zameraná na vývojárov, tak Google sa nikdy nenechal obmedziť iba na nich, ale zakaždým svetu ukázal aj nový hardvér alebo služby. Bežní používatelia sa však pravdepodobne najviac tešia na novinky z ponuky Pixel zariadení, ktorá je z roka na rok bohatšia a lepšia.

Spoločnosť Google potvrdila, že tohtoročná vývojárska konferencia I/O sa uskutoční 14. mája. Súčasťou konferencie sú aj živé prenosy z kľúčových prezentácií, ktoré sú spravidla vysielané cez sociálne siete. Je však celkom zaujímavé, akým spôsobom Google tento rok odštartoval kampaň na konferenciu. Spočiatku sa síce objavila logická hádanka, avšak spoločnosť neskôr potvrdila presný termín konferencie, pričom dodala, že všetci sú pozvaní.

Keďže rok 2024 začal v znamení umelej inteligencie, tak v tomto trende bude aj Google pokračovať s ešte väčším nasadením. Všetko dôležité v ďalšom vývoji produktov a služieb sa dozvieme v polovici mája, avšak očakávame, že Google počas eventu prezradí aj dôležité informácie o smartfónoch Pixel 9 a 9 Pro, ale aj o skladacom Pixel Fold 2, ktorý vyzerá skutočne výborne.

Zdroj: Google

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.