Google Duo zvyšuje kapacitu skupinového videohovoru na osem ľudí.

Pred približne mesiacom začala spoločnosť Google v aplikácii Duo zavádzať dlho očakávané skupinové videohovory. Udialo sa tak najskôr v Indonézii, vzápätí sa rozšírili do Indie, Brazílie, Mexika, USA, Kanady a mnohých ďalších krajín. Aj keď to zatiaľ nie je oficiálne, zdá sa, že používanie videohovorov je dostupné na celom svete s malými obmedzeniami, takže rozšírenie funkcie nemusí byť dostupné úplne na 100 %.

Donedávna boli skupinové videohovory obmedzené na max. 4 členov, takže okrem seba ste mohli pridať do videohovoru ďalších troch účastníkov. Aktuálne sa ich počet zvyšuje až na osem. Keď sme sa po prvýkrát pozreli na skupinové videohovory v aplikácii Duo, možnosť spojiť sa s ďalšími 7 kontaktmi bola dostupná, takže opätovné umožnenie tohto počtu nie je až takým prekvapením. Aktuálne aj u nás v redakcii sme si túto možnosť všimli bez nutnosti aktualizácie.

V tomto štádiu je už pomenovanie aplikácie Duo (videohovory pre dvoch) mimo jej základného poslania. Čo tak zmena na Ocho (osem)?

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

https://touchit.sk/mam-si-kupit-smartfon-huawei/235524

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.