Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ani nečakaný dážď vám už neprekazí plánovanú záhradnú grilovačku. Vďaka Plancha grilu môžete premeniť vašu varnú dosku na gril a vychutnávať si grilovanie za každých podmienok.

S grilom Plancha premeníte vašu varnú dosku na gril behom okamihu. Aj doma si na ňom jednoducho pripravíte mäso aj zeleninu, ktoré získajú perfektné chuť ako zo záhradného grilu. Vychutnať si môžete šťavnaté steaky, chutnú zeleninu či dokonca morské plody a to naozaj za akéhokoľvek počasia.

Nezabudnite využiť výhody funkcie Bridge na indukčných varných paneloch Electrolux, ktorá vám umožňuje skombinovať dve varné zóny do jednej veľkej. Vďaka automatickému zosúladeniu nastavenia teploty a času je ako stvorená na využitie veľkých pekáčov alebo Plancha grilu.

Veľkou výhodou Plancha grilu oproti klasickému grilovaniu je, že všetky ingrediencie sa na ňom grilujú rovnomerne. A to nielen vďaka rovnomernému ohrevu s funkciou Bridge, ale aj vďaka rovnomernej distribúcii tepla po povrchu grilu, ktorá zabraňuje spáleniu jedla.

Pridaným benefitom je aj nepriľnavý povrch, na ktorý nemusíte používať veľa oleja, a tým pádom sú vaše kulinárske výtvory nielen chutnejšie, ale aj zdravšie. Plancha gril sa nehodí do umývačky riadu, ale jeho čistenie je veľmi jednoduché, stačí ho v teplej vode umyť špongiou.

Viac informácií nájdete na www.electrolux.sk

Spoločnosť Electrolux je najväčším svetovým výrobcom domácich a profesionálnych spotrebičov. Stavia na svojej dlhoročnej znalosti potrieb zákazníkov a vďaka spolupráci s profesionálmi prináša dômyselne navrhnuté, inovatívne a udržateľné riešenia. Medzi výrobky spoločnosti Electrolux patria chladničky, rúry, sporáky, varné panely, umývačky riadu, práčky, vysávače, klimatizácie a malé domáce spotrebiče. Pod svojimi značkami AEG, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Anova a Westinghouse predá viac než 60 milionov spotrebičov zákazníkom z viac než 150 krajín sveta. V roku 2018 dosiahli tržby spoločnosti Electrolux hodnotu 124 miliárd SEK a spoločnosť zamestnávala 54 000 zamestnancov.

Značky: