Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najvýkonnejší a najprístupnejší súbor nástrojov série Halo na tvorbu svetov, levelov a hier prichádza 8. septembra zadarmo prostredníctvom Windows Store na počítače so systémom Windows 10.

Halo 5: Forge umožní tvorcom máp, kreatívnym vizionárom a všetkým Sparťanom vytvárať, zdieľať a hrať nové úrovne, mapy a zážitky naprieč platformami Windows 10 a Xbox One. V rovnaký deň prinesie bezplatné deviate rozšírenie s názvom Anvil’s Legacy pre Halo 5: Guardians zásadné aktualizácie pre režim Forge aj na konzoly, ktoré doplnia vydanie na Windows, spolu s dvojicou nových máp, novými zbraňami, doplnkami pre zbrane, možnosťami úprav a podobne.

Halo 5: Forge prichádza na počítače s Windows 10. Spojili sme sa s našimi partnermi v Skybox Labs, aby priniesli vytváranie levelov vo Forge z hry Halo 5: Guardians aj na platformu Windows 10 s podporou myši a klávesnice pre vyššiu presnosť pri manipulovaní a ukladaní objektov, vyšším rozlíšením (vrátane 4K) pre strhujúce detaily, možnosti hostiť a hrať upravené zápasy až pre 16 hráčov a novým prehliadačom obsahu pokrývajúc obe platformy. Tvorcom bude umožnené sťahovať celé úrovne z Forge vytvorené komunitou na počítačoch s Windows 10 aj konzolách Xbox One, ktoré môžu ďalej upravovať alebo si vytvoriť úplne nové. Halo 5: Forge otvára dvere novým možnostiam v Halo 5: Guardians.

Už sa nevieme dočkať, čo komunita vytvorí s pridaným výkonom Halo 5: Forge na počítačoch s Windows 10.

Obsahové rozšírenie Anvil’s Legacy prinesie:

Prehliadač obsahu naprieč platformami. Obsahové rozšírenie Anvil’s Legacy prináša do režimu Forge hry Halo 5: Guardians pre Xbox One očakávaný prehliadač obsahu – nový a zjednodušený spôsob, ako objaviť nový obsah vytvorený komunitou (mapy upravené na mieru, herné režimy a Forge Object Groups). V spojení s Halo 5: Forge pre počítače s Windows 10 umožní nový prehliadač užívateľom prezerať, sťahovať a užívať si obsah na PC aj konzolách bez ohľadu na systém, na ktorom bol obsah pôvodne vytvorený.

Nové mapy pre režimy Arena a Warzone – Mercy a Temple. Hráčom v režime Arena sa s pridaním mapy Mercy otvára úplne nové bojisko. Mapa Temple, dostupná v režimoch Warzone Assault, prináša púštne prostredie Sanghelios.

Nové zbrane, REQ, možnosti úprav a ďalšie. Anvil’s Legacy prináša niekoľko nových žiadaných REQ predmetov vrátane trojice nových zbraní, nových nadstavcov na tlmenie zvuku, kozmetických úprav pre zbrane, zbroj a ďalších doplnkov.

Viac informácií o svete Halo a podrobnostiach o novej Halo aplikácii, ktorá bude dostupná už čoskoro pre počítače s Windows 10, nájdete na Xbox WireHalo Waypoint.

Značky: