Cenovo dostupné inteligentné hodinky s atraktívnym dizajnom.

Ženy majú na inteligentné hodinky oveľa väčšie nároky. Tie okrem veľkého množstva užitočných funkcií musia totiž spĺňať aj viaceré dizajnové predpoklady a musia byť ľahké. Presne v tomto duchu sú navrhnuté aj Hama FITWATCH 4910. Sú to športové hodinky pre aktívne ženy s nízkou hmotnosťou. Je ich možné aj veľmi jednoducho prepojiť s mobilnou aplikáciou Hama FIT move, pre získanie informácií o zdraví a športových aktivitách.

Hama FITWATCH 4910Zdroj: TOUCHIT
Hama FITWATCH 4910

Hodinky ponúkajú prehľadné zobrazenie notifikácií na hovory, správy a ďalšie aplikácie, čo umožňuje mať dostatočný prehľad o dianí okolo seba bez toho, aby bolo potrebné vyťahovať telefón z kabelky alebo ruksaku. Keďže hodinky sú pripravené na aktívne nasadenie, do výbavy dostali vodoodolnosť podľa IP68. To znamená, že FIT WATCH sú pripravené na všetky aktivity, pri ktorých je možný úplný kontakt s vodou. 

Všetka elegancia je zabalená do ľahkého a kompaktného 42 mm hliníkového tela s farebným 1,09-palcovým LCD displejom. Celková šírka hodiniek vrátane tlačidla je 45 mm a hmotnosť iba 34 gramov. Pre aktívne ženy nechýba výber z 15 druhov športov, pričom sa nezabudlo ani na sledovanie menštruačného cyklu. 

Hama FITWATCH 4910Zdroj: TOUCHIT
Hama FITWATCH 4910

Vo výbave sa nachádza aj nepretržité meranie pulzu, stresu alebo informácie o počasí. Pokiaľ však chcete získať prehľad o spánku, tak sa spoľahnite na jeho analýzu, ktorú hodinky od Hama ponúkajú. Určite však poteší funkcia merania okysličenia krvi, ktorá by dnes nemala chýbať v žiadnych dobrých hodinkách. Počúvate rady hudbu? Tak odteraz ju môžete ovládať priamo z hodiniek aj počas automaticky rozpoznaného cvičenia. Súčasťou športových aktivít je samozrejme aj meranie prejdených krokov počas dňa, ktoré veľmi dobre dopĺňa výpočet spálených kalórii. 

Hama FITWATCH 4910Zdroj: TOUCHIT
Hama FITWATCH 4910

Na hodinky FIT WATCH 4910 v šedej alebo ružovej farbe sa môžete spoľahnúť v každom ohľade, keďže na jedno nabitie dokážu fungovať minimálne 6 dní. V prípade potreby ich plné nabitie trvá iba 1,5 hodiny. Pokiaľ ste však analytický typ, tak dodatočné informácie vám poskytnú aj aplikácia ako napríklad Strava, Google Health alebo Apple Health.

Odkazy na stiahnutie aplikácie Hama FIT move:

Cena: 59,90 eur

Zapožičal: Hama Slovakia

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.