Hodí sa na každú párty k bazénu alebo na grilovačku.

V čase letných prázdnin a dovoleniek nie je nikdy núdza o poriadnu dávku zábavy, pri ktorej nesmie chýbať obľúbená hudba. Vaše obľúbené pesničky môžete teraz počúvať bezdrôtovo a predovšetkým štýlovo, nech sa nachádzate kdekoľvek. Celým letom aj vás môže sprevádzať ľahko prenosný spoločník, ktorým je Bluetooth reproduktor Hama Pipe 3.0 s výkonom 24 W, odolnosťou IPX5 a výdržou batérie až 14 hodín. To však nie je ani zďaleka všetko, pretože tento reproduktor ponúka aj 10 svetelných režimov, ktoré oživia každú párty. Ak by vám však jeden reproduktor nestačil, tak k nemu môžete okamžite pripojiť druhý, čím získate vynikajúci stereo zvuk, nech ste pri bazéne alebo grilujete.

Hama Pipe 3.0 reproduktorZdroj: TOUCHIT
Hama Pipe 3.0

Reproduktor ponúka dostatočne vysoký výkon, ktorý znásobíte pripojením druhého TWS reproduktora. Ak by ste chceli Pipe 3.0 používať aj pri kúpaní sa v bazéne alebo jazere, tak nemajte žiadne obavy. Reproduktor je vybavený ochranou proti striekajúcej vode na úrovni IPX5. Je pogumovaný a konštrukcia pôsobí veľmi hodnotne. Ak sa však budete potrebovať rýchlo zbaliť na výlet, tak takisto nebude potrebné rozmýšľať nad tým, či sa vám tento reproduktor zmestí do tašky alebo ruksaku. 

Hama Pipe 3.0 reproduktorZdroj: TOUCHIT
Hama Pipe 3.0

Počas prenášania, alebo na zavesenie, je možné využívať pútko v hornej časti, pod ktorým sa nachádzajú ovládacie prvky na presné nastavenie hlasitosti, tlačidlo na zapnutie a vypnutie reproduktora a špeciálne tlačidlo na pripojenie druhého reproduktora alebo na zmenu štýlu podsvietenia. V jednej línii s týmito prvkami sa pod ochrannou gumovou krytkou nachádza USB-C port na nabíjanie a AUX vstup, ktorý umožňuje pripojiť smartfón k reproduktoru aj pomocou kábla pre efektívne šetrenie energie. Reproduktor je možné používať v prípade bezdrôtového pripojenia s tabletmi, smartfónmi, notebookmi a s televízormi cez Bluetooth 5.0

Najväčšou pýchou reproduktora Hama Pipe 3.0 je podsvietená dotyková ovládacia plocha, pomocou ktorej je možné ovládať všetky potrebné funkcie prehrávania jednoduchými gestami. V kruhovej časti je možné využívať všetky známe gestá, ktoré poznáte napríklad z ovládania TWS slúchadiel s rovnakou funkcionalitou.

Pre spustenie prehrávania sa stačí dotykovej plochy dotknúť jedenkrát, pre preskočenie skladby dvakrát a pre návrat na predchádzajúcu skladbu túto plochu stlačíte trikrát. Ak však na tejto ploche podržíte prst, tak budete mať na výber z troch režimov zvuku – pure sound, bass sound a balanced sound

Hama Pipe 3.0 reproduktorZdroj: TOUCHIT
Hama Pipe 3.0

Pri tejto skvelej výbave poteší aj batéria s kapacitou 2 000 mAh, ktorá vás nenechá v štichu v žiadnej situácii. Umožní používanie reproduktora Hama Pipe 3.0 po dobu až 14 hodín, avšak nechýba ani podpora funkcie handsfree pre pohodlné telefonovanie.

Ak teda hľadáte cenovo dostupný a štýlový reproduktor, tak Hama Pipe 3.0 je skvelou voľbou aj pre náročných používateľov.

Zapožičal: Hama Slovakia

Cena 74,90 eur

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.