Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HBO Comedy sa zmení na HBO3.

HBO Europe predstaví 21. marca svojim predplatiteľom v strednej a východnej Európe nové prepracované lineárne kanály, ktoré prinesú to najlepšie z ponuky HBO. Programy HBO, HBO 2 a HBO3 poskytnú kompletný obsah HBO, a to z americkej, európskej i domácej originálnej produkcie. Na svoje si prídu milovníci všetkých žánrov. HBO regionálne vysiela v štrnástich krajinách: na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku, Poľsku, Rumunsku, Bulharsku, Moldavsku, Slovinsku, Chorvátsku, Srbsku, Bosne a Hercegovine, Kosove, Čiernej Hore a Macedónsku.
Zostava nových kanálov: 
HBO vysiela 24 hodín denne oceňované premiéry z vlastnej i medzinárodnej originálnej produkcie, vrátane dramatických a komediálnych seriálov, amerických dokumentov a najnovších hollywoodskych trhákov. Všetky seriály HBO sú vysielané súbežne s premiérou v USA.
HBO2 prinesie každodennú, až 24-hodinovú zábavu pre celú rodinu so širokou paletou filmov a televíznych seriálov. Denné vysielanie zahŕňa komédie i programy pre celú rodinu a deti. V nočnom vysielaní si diváci budú môcť vybrať z lákavej ponuky, kde nebudú chýbať drámy, komédie, thrillery, akčné filmy alebo horory. HBO2 bude teraz vysielať aj v Rumunsku a Bulharsku, kde budú mať možnosť vôbec prvýkrát predplatitelia sledovať všetky tri stanice HBO.
HBO3 donedávna známy ako HBO Comedy, sa teraz predstaví ako program obsahovo zameraný hlavne na pôvodnú seriálovú tvorbu HBO. Predplatiteľom prinesie to najlepšie z lokálnej i medzinárodnej produkcie HBO. HBO3 bude vysielať 24 hodín denne a jeho ponuka okrem filmov prinesie i všetky série nedávnych i kultových seriálov HBO (Rím, Sopránovci, Vincentov svet a ďalšie), rovnako ako najnovšie seriály HBO Europe (Až po uši, Mamon a ďalšie).
Pre predplatiteľov HBO Nordic a HBO Netherlands sa nič nemení.

Značky: