Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Filmy, dokumenty aj seriály.

HBO v júli ponúkne špeciálne pokračovanie seriálu Eufória (Euphoria) v produkcii fenomenálneho speváka Drakea, ktorý bude ďalším z titulov, o ktorom sa bude hovoriť (podobne ako o seriáli Černobyľ). Z nových seriálov si nenechajte ujsť El pionero. Okrem toho pokračovať budú seriálové hity ako Príbeh služobníčky III alebo Veľké malé klamstvá II.

Milovníkov filmov potešia tituly ako: Vdovy (Widows) – ak ste nemali nič proti tomu, keď sa vlani na plátnach kín z Dannyho parťákov stala Debbina 8, aj tento dámsky thriller bude podľa vášho gusta. Milovníkov akcie poteší Bruce Willis vo filme Prianie Smrti. Pre detského diváka máme rozprávku Luskáčik a štyri kráľovstvá.

Seriálovou novinkou z produkcie HBO Europe je Gösta (Švédsko). Gösta (Vilhelm Blomgren) je dvadsaťosemročný detský psychológ, ktorý získa svoju prvú prácu v malom meste na vidieku. Presťahuje sa zo Štokholmu a prenajme si chatu uprostred lesov. Gösta chce byť tým najlepším človekom na svete a pomáhať každému, koho stretne. Niekedy to ide dobre, inokedy nie… Dlho očakávaný severský seriál je prvým televíznym počinom populárneho švédskeho režiséra Lukasa Moodyssona (Láska je láska, Spoločne, Mamut).

El pionero – dokumentárny seriál z produkcie HBO Europe rozpráva príbeh s prvkami dnes ľahko rozpoznateľnými po celom svete; prečo len sa necháme určitým typom ľudí tak ľahko zmanipulovať? Príbeh Jesúsa Gila, španielskeho politika, futbalového a stavebného magnáta, je jedným z najprekvapujúcejších a najúžasnejších za posledných niekoľko desaťročí. Gil vniesol čerstvý vietor do sveta politiky, futbalu a nehnuteľností v Španielsku. Kontroverzný a výstredný muž bez štipky rešpektu dobre vedel, ako sa dostať k ľuďom, a stal sa miláčikom španielskych masmédií. Pohŕdal však zákonmi a bol roky prenasledovaný justíciou, ktorá ho nakoniec dostihla vo futbalovom klube Atlético Madrid, ktorému čoby prezident predsedal šestnásť rokov. Bol zbavený funkcie starostu Marbelly.

Značky: