Spoločnosť Hisense práve uvoľnila do používania na bezplatné stiahnutie aplikáciu AntikTV pre svoje smart televízory rovnomennej značky.

Pomocou AntikTV je možné v televízoroch s operačným systémom VIDAA U4, U5 a vyššie sledovať až 150 TV programov, 40 rozhlasových staníc či 30 živých kamier. Obsahuje aj programového sprievodcu na 14 dní dopredu. Pripravuje sa archív vysielania so záznamom až 20 dní pre desiatky TV staníc. Podľa prieskumu agentúry Omdia, značka Hisense patrí do prvej päťky najväčších výrobcov televízorov na svete. Antik Telecom v súčasnosti podporuje svoje interaktívne TV služby aj v smartTV značiek LG či Samsung, televízoroch a STB s podporou Android TV, set-top boxoch Antik a AppleTV či v mobilných telefónoch s OS Android a iOS. Spoločnosť aktuálne pripravuje nové generácie aplikácií pre platformy AndroidTV, AppleTV či prehliadače v osobných počítačoch.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.