Na internete nájdete veľa zliav. Nie všetky sú skutočné.

Doplnené: Zľavový týždeň v NAY už bohužiaľ skončil, takže Realme 9 Pro+ 5G je aktuálne možné získať za 359 eur. Oproti pôvodnej cene je to stále lákavá ponuka, avšak o ďalších 50 eur si už cenu telefónu neznížite.

Obchod NAY.sk spustil zľavový týždeň, v rámci ktorého ponúka zľavy až do 20 % na viac ako 40 kategórií a značiek. Na uplatnenie zľavy je potrebné aplikovať zľavový kupón – ich zoznam nájdete TU a tovar si objednať online (teda nie ako rezerváciu cez e-shop).

Výborné je, že zľavové kupóny je v tomto prípade možné kombinovať aj s ostatnými akciami a vďaka tomu si tak môžete kúpiť smartfón Realme 9 Pro+ 5G za skvelých 305 eur. Tento smartfón som testoval pred mesiacom a zhodnotil som ho slovami, že išlo o jedno z najpríjemnejších prekvapení roka 2022. Realme 9 Pro+ 5G je pomerne ľahký a kompaktný telefón, ktorému vzhľadom na jeho cenu nič nechýba – má krásny Super AMOLED displej, veľmi dobrý výkon, nadpriemerný fotoaparát a 60 W nabíjanie.

Realme 9 Pro+ 5G vyčnieval v priamej konkurencii aj v prípade plnej sumy, ktorá bola v dobe uvedenia na trh 419 eur. NAY ho teraz ponúka za 305 eur a trúfam si povedať, že táto cenovka katapultuje telefón od Realme medzi absolútnu špičku z hľadiska pomeru cena/výkon na trhu. Ak teda hľadáte nový smartfón v cene na úrovni 300 eur, túto ponuku neprehliadnite.

Zníženie ceny zo 419 eur na 305 eur je dané aktuálnou akciou v NAY (zľava zo 419 eur na 359 eur) v kombinácii s uplatnením zľavového kupónu 15TEL622, ktorý zníži túto cenu o ďalších 14 % na výsledných 305 eur. Realme 9 Pro+ 5G je dostupný v čiernej, zelenej a modrej farbe.

Realme 9 Pro+ 5G v zľave za 305 eur v obchode NAYZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
Realme 9 Pro+ 5G v zľave za 305 eur v obchode NAY

Zdroj: vlastné, NAY

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit