ASUS ROG Zephyrus M ponúka procesor Intel Core i7 8. generácie a GeForce GTX 1070.

ASUS začal na Slovensku predávať nový herný notebook ROG Zephyrus M. Ide o nástupcu prvej generácie Zephyrusu, ktorý sme testovali aj v redakcii. Novinka má hrúbku od 17,5 do 19,9 mm a hmotnosť 2,45 kg. Ponúka 15,6-palcový Full HD displej so 144 Hz obnovovacou frekvenciou a 3 ms odozvou a tiež procesor Intel Core i7 8. generácie a grafickú kartu GeForce GTX 1070.

Výrobca sa chváli aj špičkovým chladiacim systémom AAS. Otvorenie veka odhalí spodný ventilátor, ktorý vedie do 9 mm vysokej vzduchovej komory. Vďaka tomu ponúka AAS o 20 % viac priestoru na prúdenie vzduchu v porovnaní s tradičným chladením notebookov a tiež aj o 32 % efektívnejšiu výmenu vzduchu a o 20 % nižšie teploty.

Chladiaci systém tiež disponuje aj štvorkvadrantovým antiprachovým dizajnom, ktorý zabraňuje prachu a špine dostať sa do notebooku, keď je veko otvorené. Zephyrus M takisto umožňuje prepínanie režimov grafickej karty, takže používatelia si môžu vybrať medzi úsporou energie a režimom diskrétnej grafiky. V režime šetrenia energie by mala výdrž dosahovať až 6 hodín surfovania po internete cez Wi-Fi.

ASUS ROG Zephyrus M (GM501GS-EI003T) je už dostupný na Slovensku v koncovej cene 2 299 eur.

ASUS ROG Zephyrus M

Zdroj: ASUS

Prečítajte si aj:

Ultratenký herný notebook ASUS ROG Zephyrus je v predaji za 3049 Eur. Pozrite si detailné fotografie

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit