Hlasovať môžete na webovej stránke mobilroka.sk.

V tradičnej ankete Mobil roka 2020 powered by O2 opäť spoločne hľadáme najlepšie smartfóny, inteligentné hodinky, reproduktory, gadgety a aplikácie uplynulého roka. S výberom najlepších produktov nám môžete pomôcť aj vy, keďže o víťazoch rozhodnú ľudia, ktorí zahlasujú na webe mobilroka.sk.

Hlasovať môžete do 21. februára 2021, pričom odoslaním vášho hlasu sa automaticky zapojíte aj do súťaže o hodnotné ceny. A nielen to! Tento rok okrem hlasovania prispejeme na dobrú vec – každým hlasom pošleme úžasnému banskobystrickému projektu Neónka päť centov, pričom vy neplatíte absolútne nič.

Jednou z výhier v ankete Mobil roka 2020 powered by O2 je aj Lenovo Yoga Smart Tab. Je to 10-palcový tablet s procesorom Snapdragon 439, 4 GB RAM, 64 GB úložiskom a 7000 mAh batériou. Tablet umožňuje viacero spôsobov používania a vďaka zabudovanému Google Asistentovi funguje aj ako inteligentný displej.

Zdroj: mobilroka.sk

Prečítajte si aj:

Lenovo Yoga Smart Tab: Atypický tablet, aj ako inteligentný displej (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit