Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HMD Global, výrobca telefónov Nokia, dnes oznámila zahájenie predaja svojho kompaktného tabletu Nokia T10 na slovenskom trhu. Ten prináša do populárneho tabletového segmentu fínsku kvalitu, kvalitné spracovanie, dlhu výdrž na jedno nabitie, stereo reproduktory alebo pravidelné aktualizácie.

Nokia T10: kvalitné spracovanie vo vreckovom prevedení

Tablet Nokia T10 je malý zvonku, ale veľký vo vnútri. Ponúka dostatočne výkonný osemjadrový procesor Tiger T606, ktorému sekunduje 32GB interné úložisko a 3 GB operačnej pamäte. Úložisko možno ďalej rozšíriť pomocou pamäťových kariet. Displej s rozlíšením 1280x800p, uhlopriečkou 8 ″ a jasom až 450 nitov je ideálnym partnerom pre sledovanie obľúbených seriálov alebo surfovanie na internete. Tablet možno tiež jednoducho bezdrôtovo prepojiť s počítačom alebo notebookom a využiť ho ako druhú obrazovku.

Nokia T10 sa môže ďalej pochváliť polymérovou unibody konštrukciou s nano textúrovou úpravou, ktorá zamedzuje vzniku škrabancov. Výbavu uzatvára dvojica reproduktorov, batéria vo veľkosti 5250 mAh a Android 12 s prísľubom dvoch rokov hlavných aktualizácií a troch rokov pravidelných bezpečnostných aktualizácií.

Cena a dostupnosť

Nokia T10 je už v predaji v modrom farebnom variante vo verzii 3/32 GB za odporúčanú cenu 169 EUR.

Značky: