Aplikácia sa aktualizuje pravdepodobne na strane servera.

Toto je zásadná informácia najmä z dôvodu, že nepomôže jej tradičné stiahnutie na najnovšiu verziu. Aspoň zatiaľ. Google do svojich hodín pridal funkciu, ktorou si nahráte vlastné zvuky a tie môžete použiť ako tón budenia.

Teraz máte dostupné zvuky priamo v aplikácii, YouTube Music pre členov služby Premium môžu použiť svoje sklady a takisto aj tí, čo majú v telefóne nainštalovanú aplikáciu Spotify.

Podľa Twitteru Mishaala Rahmana to vyzerá na dostupnosť aplikácie len pre používateľov smartfónov Pixel. Tie sú priamo od Googlu a je logické, že špeciálne funkcie v aplikáciách ich dostávajú skôr.

Objavili sa aj informácie o tom, že aplikácia má aktualizáciu dostupnú aj na iných zariadeniach. Musia ale používať tzv. Custom ROM riešenie, na ktorom beží aj operačný systém Lineage OS.

Zvuky nahraté v budíku sa objavia aj medzi nahrávkami v Google Recorder. Toto je jedna z ďalších aplikácií, ktorú máte zamknutú len na vybrané modely smartfónov. Podľa zistení sa Recorder skutočne na tento účel používa. Takže ide viac o prepojenie aplikácií, než o úplne novú funkciu v hodinách.

Zdroj: 9TO5Google

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.