Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novinka sa dá dojednať na pár kliknutí cez mobilnú aplikáciu

Home Credit opäť ponúka praktickú, jednoduchú a cenovo atraktívnu novú službu. Na pár kliknutí si v mobilnej aplikácii môžu klienti Home Creditu najnovšie dojednať už aj cestovné poistenie. Novinka je pri cene poistenia od 65 centov na deň pre dospelú osobu aktuálne jednou z najlacnejších alternatív na slovenskom trhu. V spolupráci s poisťovňou MAXIMA a asistenčnou službou AXA ASSISTANCE sa toto cestovné poistenie spúšťa od dnes 30. júna 2023.

Služba je dostupná pre klientov s aktívnym revolvingovým úverom, ktorí si pomocou mobilnej aplikácie uzavrú cestovné poistenie pre seba alebo ďalších spolucestujúcich. Hlavnou výhodou je jednoduché a praktické technologické riešenie v mobilnej aplikácii, takže je ho možné dojednať aj tesne pred odchodom na dovolenku. Navyše je celá dokumentácia, vrátane asistenčných kariet, k dispozícii priamo aj v mobilnej aplikácii.

„Cestovné poistenie ponúkame v troch základných variantoch, ktoré sa líšia v cene a v limitoch plnenia. K týmto základným ponukám si klient môže navoliť doplnkové poistenie podľa svojich potrieb. Napríklad zaujímavou ponukou je „Drink povolený“, kedy si môže bez obáv dať pohár vína alebo piva. Nesporným benefitom tohto poistenia je navyše atraktívna cena, ktorá patrí k najnižším na slovenskom trhu,“ uvádza Michal Fila, hovorca Home Creditu pre Slovensko a Českú republiku.

Viac informácií nájdete na: https://www.homecredit.sk/cestovne-poistenie

Cena tohto poistenia sa začína od 0,65 eura za deň pre dospelú osobu, čím sa radí na pozíciu jedného z najlacnejších cestovných poistení na Slovensku. Z údajov poisťovní vyplýva, že najčastejšie si ľudia volia pripoistenie úrazu, batožiny a právnej pomoci, ku ktorým si klient Home Creditu môže ešte zvoliť trebárs pripoistenie rizikových športov, autoasistencie, zrušenia či oneskorenia letu a taktiež predčasného alebo zmeškaného návratu. Veľkou výhodou je, že poistený má všetko prehľadne v mobilnej aplikácii, kde sa mu zobrazujú ceny za základné a doplnkové poistenie. Po dojednaní a potvrdení klientom sa odpočíta čiastka za cestovné poistenie z jeho úverového účtu.

Značky: