Honor predstavil svoju novú vlajkovú loď.

Smartfón Honor 10 bol dnes oficiálne predstavený v Číne. Novinka podľa očakávaní ponúka 5,84-palcový LCD IPS displej s rozlíšením 1080 × 2280 a pomer strán 19:9. Prednej strane dominuje výrez, nechýba ani predný snímač odtlačkov prstov. Telefón teda ponúka takmer identický dizajn ako Huawei P20.

Veľmi podobná je aj výbava – procesor Kirin 970 dopĺňa 6 GB RAM a 64 GB úložisko. V predaji bude aj 128 GB model. Batéria má 3400 mAh kapacitu, Honor 10 poteší aj 3,5 mm jackom, ktorý Huawei P20 už neponúka.

Duálny zadný fotoaparát ponúka kombináciu 16 Mpx a 24 Mpx fotoaparátov, selfie kamera má 24 Mpx a nechýba ani podpora rôznych efektov pri fotení portrétov či odomykanie tvárou. Honor tiež spomína využitie umelej inteligencie, zadný fotoaparát dokáže analyzovať scénu a aplikovať optimálne nastavenie. Aspoň podľa výrobcu – podobnú funkciu má aj Huawei a nie vždy sa s nastavením fotoaparátu stotožňujeme.

Honor 10 poteší aj farebným prevedením. V prípade niektorých verzií hrá doslova všetkými farbami. Telefón bude pre európsky trh oficiálne predstavený 15. mája a vtedy prinesieme ďalšie detaily, vrátane ceny pre náš trh.

Honor 10 hrá všetkými farbami

Zdroj: pocketnow

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit