Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR ovládol podiel na trhu v nových kategóriách. Značka sa stala predným dodávateľom v kategórii nositeľnej elektroniky prémiovej kvality za bezkonkurenčnú cenu

Celkový počet predaných produktov značky HONOR vrátane mobilných telefónov, nositeľnej elektroniky a produktov inteligentnej domácnosti, tzv. IoT produktov, prekročil v roku 2020 dve miliardy. Potvrdil to globálny prezident a CEO spoločnosti George Zhao.

Najnovšie dáta ukazujú, že napriek súčasnej situácii si značka HONOR dokázala udržať stabilnú pozíciu a dokonca dosiahnuť aj rast na celosvetovom trhu, a to aj vďaka obľúbeným inteligentným hodinkám HONOR MagicWatch 2 a HONOR Watch GS Pro alebo expertmi oceňovanému fitness náramku HONOR Band 5.

Na začiatku roka 2021 oznámil George Zhao svetu novú víziu a ambície neustále rastúcej značky. Súčasťou má byť aj nový rad prémiových mobilných telefónov najvyššej kvality. HONOR chce vytvárať inteligentný svet bez akýchkoľvek limitov a v duchu tejto vízie príde už čoskoro s novým radom telefónov vysokej kvality vybavených najnovšími technológiami a s úchvatným dizajnom.

Ako sme už pri značke HONOR zvyknutí, nové ciele v kombinácii s unikátnym dizajnom a prémiovými výrobnými materiálmi sú tými najlepšími predpokladmi, aby sa HONOR predral na predné miesto v kategórii mobilných telefónov.

Na ďalšie novinky z kategórie smartfónov sa môžeme tešiť už o niekoľko mesiacov.

Značky: