HONOR predstaví na blížiacom sa veľtrhu IFA 2024 v Berlíne model Magic V3 a mal by to byť ten najlepší skladací telefón.

Aj ako najtenší skladací smartfón na svete je HONOR Magic V3 navrhnutý tak, aby odolal každodennému opotrebovaniu. HONOR Magic V3 bol podrobený extrémnym testom vrátane hydraulického lisu a vykazuje bezkonkurenčnú odolnosť.

Test hydraulickým lisom

Materiál HONOR Super Steel druhej generácie, ktorý spoločnosť HONOR sama vyvinula, sa používa ako materiál pántov v modeli HONOR Magic V3. Pri tomto náročnom testovaní bol postavený proti žulovej skale a úspešne ju rozdrvil na kúsky. Okrem toho odolal sile 1150 kg pod hydraulickým lisom. 

Pánt HONOR Super Steel: HONOR Super Steel pánt je vyrobený z najsilnejšieho materiálu v obore s pevnosťou v ťahu 2100 MPa. Na rozdiel od štandardných priemyselných riešení len s jednou súpravou výkyvných ramien, HONOR Magic V3 pridáva k pántu HONOR Super Steel ďalšiu sadu výkyvných ramien. Táto konštrukcia výrazne zvyšuje odolnosť závesu o pôsobivých 1250 % v porovnaní s modelom HONOR Magic V2. S podporou týchto vylepšených materiálov a úplne novej architektúry posúva HONOR Magic V3 odolnosť a spoľahlivosť skladania pántu na vyššiu úroveň. Vydrží až 500 000 cyklov zloženia, čo zaručuje odolný výkon.

– Špičkové špeciálne vlákno v odvetví: Vďaka pevnosti až 5800 MPa je známe ako super vlákno 21. storočia, ktoré prekonáva pevnosť iných materiálov, ako sú kevlarové a uhlíkové vlákna.

– Super pancierované vnútorné sklo HONOR: Tento ohromujúci displej využíva inovatívny silikónový gélový materiál odolný voči nárazom. Pri náhodnom páde vnútorného displeja tento tekutý materiál v priebehu milisekúnd rýchlo stuhne a poskytuje výnimočnú odolnosť voči nárazom.

– HONOR NanoCrystal Shield proti poškriabaniu: Vďaka pokročilým materiálom, ktoré majú o 50 % vyššiu hustotu kryštálov, ponúka displej až 10-krát lepšiu schopnosť absorbovať nárazy v porovnaní s bežnými sklami, čo zaručuje výnimočnú odolnosť proti náhodným pádom.

Aktualizácia:

Bryan Berg v spolupráci s HONOR dosiahol nový Guinnessov svetový rekord. Počas 8-hodinového maratónu Bryan postavil najvyššiu vežu kariet a doplnil ju elegantným a ľahkým HONOR Magic V3.

Kľúčové informácie: 

1. Nový Guinnessov rekord:

Bryan Berg úspešne postavil 54-poschodovú vežu z kariet. Vytvoril nový svetový rekord s najvyšším domčekom z kariet postaveným za 8 hodín. Profesionálny staviteľ kariet sa tejto úlohy ujal v Santa Fe v Novom Mexiku v USA pod dohľadom rozhodcu Guinnessovej knihy rekordov Thomasa Bradforda.

2. Účasť HONOR Magic V3:

Len 226 gramov vážiaci HONOR Magic V3 bol umiestnený na vrchu kartového domčeka a symbolizuje tak svoju ľahkosť.

3. HONOR a rekordné odkazy: Po tom, čo HONOR Magic5 Pro zachytil najvyšší smeč pomocou snímania pohybu s umelou inteligenciou, sa dosiahnutím tohto nového rekordu ešte viac upevnila pozícia série Magic ako symbolu inovácií prekonávajúcich hranice.

Zdroj: HONOR

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.