HONOR posilňuje svoje postavenie v segmente skladacích zariadení.

Ako sme už informovali, HONOR predstavil v Číne skladací smartfón HONOR Magic Vs2. Novinka drží rekord ako najľahší dovnútra skladací smartfón a prekonáva hmotnostnú bariéru medzi skladacími zariadeniami a bežnými smartfónmi. Podľa prvých štatistík zverejnených spoločnosťou Counterpoint Research sa HONOR Magic V2 v počte predaných kusov dostane v 3. štvrťroku 2023 na špičku čínskeho trhu s tzv. foldmi – skladacími telefónmi nie v podobe písmena V. HONOR si tak v Číne upevňuje svoje dominantné postavenie lídra v oblasti skladacích zariadení.

HONOR Magic Vs2
HONOR Magic Vs2

Ľahký a tenký dizajn

HONOR Magic Vs2 váži iba 229 g. Vďaka rámu vyrobenému z leteckej zliatiny horčíka so vzácnymi zeminami, ktorá má o 33% nižšiu hustotu a pokrýva 72% plochy pod panelom displeja, je HONOR Magic Vs2 ešte ľahší ako jeho predchodca. Veľmi ľahký titánový pánt vyrobený 3D tlačou dosahuje rovnováhu medzi hmotnosťou a pevnosťou. Pánt zaisťuje vďaka konštrukcii bez ozubených kolies a dizajnu kvapky vody hladké otváranie a zatváranie a umožňuje trvalú pozíciu v rôznych uhloch.

Kvalitný obraz a pohodlie pri sledovaní

HONOR Magic Vs2 je vybavený 6,43-palcovým vonkajším displejom OLED s pomerom strán 20 : 9, ktorý podporuje rozlíšenie 2376 × 1060 a jas v špičke 2500 nitov. V rozloženom stave ponúka vnútorný skladací 7,92-palcový displej OLED zobrazenie s rozlíšením 2344 × 2156, ktoré dosahuje jas 1600 nitov.

Pulzná modulácia stmievania PWM má na vonkajšej aj vnútornej obrazovke hodnotu 3840Hz, minimalizuje tak digitálne namáhanie očí.

Fotografická výbava

Fotoaparát HONOR Magic Vs2 je vybavený trojitým systémom fotoaparátov, ktorý sa skladá z 50 Mpx širokouhlého fotoaparátu, 20 Mpx teleobjektívu a 12 Mpx ultraširokouhlého fotoaparátu. Vďaka podpore až 40-násobného zoomu, snímaniu pohybu s umelou inteligenciou a optimalizovaným algoritmom na fotografovanie portrétov, nočných scén atď. dokáže fotoaparát Vs2 v priebehu niekoľkých sekúnd vytvoriť kvalitný výstup.

HONOR Magic Vs2
HONOR Magic Vs2

Vlajkový výkon, maximálna produktivita

HONOR Magic Vs2 je vybavený mobilnou platformou Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1. Vlastné riešenia HONOR GPU Turbo X a OS Turbo X prinášajú rýchlejšiu prácu a plynulejší používateľský zážitok. Operačný systém MagicOS 7.2 prináša funkciu hover a rôzne režimy rozdelenej obrazovky, ktoré otvárajú novú úroveň interakcie.

HONOR Magic Vs2 v sebe ukrýva batériu s kapacitou 5000 mAh, ktorá v kombinácii so 66 W nabíjaním HONOR SuperCharge umožňuje neustále pripojenie bez nutnosti častého nabíjania.

HONOR Magic Vs2
HONOR Magic Vs2

Farebné vyhotovenie

HONOR Magic Vs2 je v predaji v Číne vo farbách Midnight Black, Violet Coral a Glacier Blue. Odhadovaná cena pre slovenský trh je 992 eur, dostupnosť na našom trhu nebola ešte určená.

Zdroje: HONOR

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.