Bezkonkurenčný výkon, symetrický dizajn, revolučný LTPO displej so štvornásobným zakrivením, fotoaparát budúcnosti poháňaný technológiou ultra–fusion, videá v hollywoodskom štýle či prelomové mobilné hranie s grafickým čipom TURBO X.

Jednoducho výnimočný zážitok po všetkých stránkach. To je mobilný telefón HONOR Magic4 Pro. Zástupca vlajkového radu Magic4 spoločnosti HONOR ponúka špičkové technológie v každom milimetri svojej kúzelnej krásy.

Špičkový hardvér pre maximálny možný výkon

HONOR Magic4 Pro je vybavený najnovšou mobilnou platformou Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, ktorej nekompromisný výkon podporujú technológie GPU Turbo X a OS Turbo X maximalizujúce možnosti čipovej sady. HONOR Magic4 Pro sa tak môže pochváliť bleskovým spracovaním dát a vysokou úrovňou efektivity.

Technológia OS Turbo X umožňuje vynikajúcu interakciu vlajkového softvéru a hardvéru. Vylepšuje rýchlosť, výrazne zvyšuje výkonnosť prevádzky systému a taktiež znižuje spotrebu energie. Navyše dokáže realizovať inteligentné obnovenie stránky pomocou algoritmu studeného štartu a záznamu bodu prerušenia stránky. Používatelia tak ľahko prepnú aplikácie bez nutnosti opätovného spustenia, čo je veľmi vhodné na čítanie, prehliadanie webu či mobilnú kanceláriu.

Umelá inteligencia HONOR Magic4 optimalizuje zdroje pri nečinnosti a dokáže tak obnoviť výkon a predĺžiť životnosť flash pamäte. Aj po dlhšej dobe používania tak HONOR Magic4 Pro funguje tak rýchlo ako nový smartfón. 8GB pamäťe RAM a 256 GB úložiska zaisťuje plynulý a stabilný výkon.

HONOR Magic4 Pro Zdroj: HONOR
HONOR Magic4 Pro

Ako funguje výpočtová fotografia v praxi?

Model HONOR Magic4 Pro hneď na prvý pohľad zaujme jedinečným kruhovým usporiadaním troch fotoaparátov. Tzv. „oko múzy“, vybavené výnimočnou kombináciou troch fotoaparátov, predstavuje obrovský skok vpred v oblasti fotografovania a natáčania videí.

Je poháňané ultra fúznou výpočtovou technikou vytvárajúcou snímky vo vysokom rozlíšení s ohromujúcou čistotou, a to aj pri fotografovaní z veľkej vzdialenosti. Výpočtové fotografovanie využívajúce viac fotoaparátov, umožňuje fúziu v celom rozsahu ohniskových vzdialeností a poskytuje vynikajúce obrazové možnosti.

Videá z profi ligy

Fotoaparát HONOR Magic4 Pro je vybavený funkciou Magic-Log Movie Master, ktorá zaisťuje tvorbu videí na profesionálnej úrovni a začínajúcim tvorcom, tak umožňuje vniesť do svojho obsahu farby a nálady v hollywoodskom štýle. Formát záznamu, ktorý sa bežne používa na natáčanie profesionálnych filmov, vylepšuje vzhľad videí o filmové farebné tóny v HDR čistote.

Taktiež je tu prítomná funkcia Cinematic 3D LUT (Look Up Table), ktorá podporuje pokročilú grafiku a ovláda sýtosť, jas a kontrast, čím pomáha natáčať a upravovať videá vo vynikajúcich farebných odtieňoch. Funkcia ponúka niekoľko filtrov, ktoré je možné prepínať priamo pri natáčaní. Po zapnutí režimu videa je používateľovi automaticky odporúčaná vhodná LUT paleta.

Vyskúšať je možné napr. paletu „Klasika“ založenú na filmovom materiáli Kodak Vision a farebnom systéme ARRI Alexa alebo zlatisto pôsobiacej „Slnečné lúče“, vzhľadu používanom vo filmoch zo 70. rokov, ďalej tiež „Zaostrenie“ ideálne pre dramatické osvetlenie za prítomnosti červených farieb alebo teplých pleťových tónov či paletu „Bravura“ založenú na filmovom materiáli Kodak Vision Premiere, paletu „Oslnenie“ inšpirovanú filmovým materiálom Fuji, paletu „Čistota“ inšpirovanú obľúbenými kórejskými a japonskými filmovými štýlmi. Na výber je ďalej „Nostalgia“, ktorú inšpiroval Wes Anderson, paleta vhodná pre širokú škálu scenárov so stredným až jasným osvetlením a „Ponurosť“ prinášajúca okamžité napätie v tmavších scénach.

Displej v znamení IMAX Enhanced

Vďaka 6,81-palcovému LTPO displeju so štvornásobným zakrivením a ultratenkými rámčekmi po oboch stranách poskytuje HONOR Magic4 Pro používateľom pohlcujúci zážitok pri sledovaní, hraní hier či čítaní. Displej prináša revolúciu v technológii obrazoviek, jeho pulzne šírková modulácia (PWM) s frekvenciou 1920 Hz je najvyššia, aká kedy bola pri obrazovke LTPO dosiahnutá.

Zariadenie navyše disponuje certifikáciou IMAX Enhanced, ktorú definoval certifikačný výbor zložený zo zástupcov spoločností IMAX, DTS a popredných hollywoodskych technických odborníkov. IMAX Enhanced spĺňa prísne výkonnostné normy pre režimy zobrazenia, rozlíšenia, farieb, jasu, kontrastu a zvukovej vernosti. Používatelia si vďaka tomu môžu obľúbené streamovacie služby vychutnať v plnej kvalite 4K HDR.

HONOR Magic4 Pro Zdroj: HONOR
HONOR Magic4 Pro

Herný výkon je prioritou

Pre optimalizáciu herného výkonu prináša HONOR Magic4 Pro do mobilného hrania prvú priemyselnú technológiu AI Super Rendering prostredníctvom GPU Turbo X, ktorá zabezpečuje výnimočne vysokú snímkovú frekvenciu a sieťovú konektivitu pri nižšom zahrievaní aj nižšej latencii. Tým adekvátne uspokojuje požiadavky hráčov na vysokú hernú kvalitu a plynulú grafiku.

GPU Turbo X tiež zaisťuje, že hardvér a softvér hladko spolupracujú a zlepšujú tak plynulosť, anti-aging a spotrebu energie. Ostatne je možné si to priamo vyskúšať napríklad pri hre PUBG, kde pri jej hraní HONOR Magic4 Pro drví všetku konkurenciu – dosahuje vyššie fps a zároveň produkuje menej tepla.

Jedno z najrýchlejších nabíjaní na trhu

HONOR Magic4 Pro taktiež obsahuje batériu s kapacitou 4600 mAh, ktorá je vybavená najvýkonnejším rýchlym nabíjaním od spoločnosti HONOR. Zaisťuje mimoriadne dlhú výdrž batérie aj bezproblémové celodenné pripojenie.

Vďaka 100 W káblovému nabíjaniu HONOR SuperCharge sa smartfón HONOR Magic4 Pro nabije na 60% iba za 15 minút. HONOR Magic4 Pro je tiež prvým zariadením, ktoré podporuje 100W drôtovú aj bezdrôtovú technológiu HONOR SuperCharge. Bezdrôtová technológia HONOR SuperCharge s výkonom 100 W nabije zariadenie na 50 % iba za 15 minút a minimalizuje tvorbu tepla.

Vlajková loď HONOR Magic4 Pro bude na Slovensku exkluzívne dostupná od 15.6. u operátora Orange. Tí najrýchlejší získajú k smartfónu špeciálne bundle v podobe štýlového notebooku HONOR MagicBook X15. Odporúčaná cena HONOR Magic4 Pro bude 1 099 €.

  • HONOR Magic4 Pro Zdroj: HONOR
  • HONOR Magic4 Pro Zdroj: HONOR
  • HONOR Magic4 Pro Zdroj: HONOR

Článok je pripravený v spolupráci s Honor.

Prečítajte si aj:

Značky: