Telefón bude predstavený pre globálny trh už na konci februára.

Samsung Galaxy S24 Ultra je aktuálne najlepší smartfón so systémom Android na trhu. Čoskoro sa však dočká silnej konkurencie – na veľtrhu MWC 2024, ktorý sa uskutoční koncom februára, bude predstavená globálna verzia telefónu HONOR Magic6 Pro a dočkať by sme sa mali aj modelu Xiaomi 14 Ultra.

Je zrejmé, že táto trojica telefónov bude v užšom zozname každého používateľa, ktorý bude tento rok zvažovať kúpu nového prémiového smartfónu so systémom Android. Okrem výbavy telefónov a kvality ich fotografických funkcií bude do značnej miery rozhodujúca aj cena zariadenia.

V tomto smere by mala mať novinka značky HONOR výhodu. Portál dealabs.com tvrdí, že HONOR Magic6 Pro sa bude vo Francúzsku predávať za cenu 1299,90 eur. Telefón bude dostupný v čiernej a zelenej farbe vo verzii s 12 GB RAM a 512 GB úložiskom. Dá sa predpokladať, že HONOR bude svoju vlajkovú loď predávať za rovnakú cenu aj v ostatných európskych krajinách vrátane Slovenska.

Samozrejme, cena telefónu HONOR Magic6 Pro sa môže ešte na poslednú chvíľu čiastočne zmeniť, avšak nejaké dramatické zmeny už nečakám.

Pripomeňme, že Samsung Galaxy S24 Ultra sa na Slovensku predáva za tieto ceny:

  • 12 GB RAM + 256 GB – 1449 eur
  • 12 GB RAM + 512 GB – 1569 eur
  • 12 GB RAM + 1 TB – 1809 eur

Zdroj: dealabs.com (1, 2)

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit