Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na tohtoročnom veľtrhu MWC v Barcelone získala spoločnosť HONOR za inovácie celkovo 29 ocenení od svetových médií.

Najnovší prémiový vlajkový produkt, séria HONOR Magic4, bol predstavený počas MWC v Barcelone. Je to vôbec prvý mobilný telefón s LTPO displejom a mimoriadne výkonným 100 W bezdrôtovým nabíjaním. Je tiež poháňaný najmodernejšou mobilnou platformou Snapdragon 8 Gen 1.

Cieľom celého radu HONOR Magic4 je vytvoriť maximálny používateľský zážitok. Vďaka perfektnému foto a video vybaveniu dokáže robiť vysokokvalitné fotografie a videá. K dispozícii je aj technológia pre súkromné hovory, ktorá zaručuje, že zostanú skutočne súkromné. Séria HONOR Magic4 bude celosvetovo dostupná v 2. štvrťroku 2022. HONOR Magic4 (8 GB + 256 GB) je k dispozícii za 899 EUR.

Produkty Honor na výstave MWCZdroj: TOUCHIT
Produkty Honor na výstave MWC

Spoločnosť HONOR získala celkovo 29 ocenení od svetových médií, pričom 19 trofejí získala práve spomínaná séria HONOR Magic4. Vlajková loď spoločnosti HONOR sa tak právom uchádza o prvenstvo v prémiovom segmente. Prestížne a renomované hudobné a zábavné médiá ocenili aj novo uvedené inteligentné hodinky HONOR Watch GS3 alebo bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 3 Pro.