Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už v pondelok 18. mája sa môžeme tešiť na slávnostné odhalenie noviniek pre mimočínske trhy, ktoré nás čakajú v druhej polovici roka. HONOR All-scenario Smart Life bude prenášané online s anglickými titulkami. A ako samotný názov napovedá, HONOR naďalej pokračuje v stratégii rozširovania portfólia inteligentnej domácnosti a postupne sa presúva do nášho každodenného života.

 Ako už tušíme, nebudú chýbať očakávané novinky v stále sa rozširujúcom sortimente a ani nové technológie, ktoré pomáhajú pri každodenných činnostiach a pri spojení s okolitým svetom. Slávnostný launch bude uvádzať prezident značky HONOR pre zahraničné trhy, James Zou.

Živý koncert pre Európu

HONOR dnes večer v spolupráci s najväčším celosvetovým poskytovateľom elektronickej hudby Beatport pri príležitosti launchu novinky na trhu, bezdrôtových slúchadiel s excelentým zvukom HONOR Magic Earbuds, spustí živý koncert #MusicInWorldOut. Virtuálna domáca párty bude naživo vysielaná na Facebooku, YouTube a gaminovej platforme Twitch Betaportu a taktiež na všetkých globálnych kanáloch HONOR.

Sledujte už dnes 12. mája od 18:00 stredoeurópskeho času na:

 

Značky: