Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Medzinárodný deň žien, ktorý je na Slovensku a v Česku obľúbenejší než Valentín, je už za dverami. Zamýšľate sa, čím urobíte radosť svojej najdrahšej? A prečo je pre vás práve ona tá výnimočná? HONOR momentálne hľadá najsilnejšie ženy Česka a Slovenska. Táto výzva prebieha na Instagrame spoločnosti. HONOR sa taktiež stal oficiálnym partnerom šampionátu IISA (International Ice Swimming Association).

HONOR hľadá najsilnejšie ženy Česka a Slovenska

Poznáte naozaj výnimočnú a silnú ženu z vášho okolia? Zdieľajte jej príbeh na Instagrame @honorczsk, pridajte hashtag #HonorWomanPower a nezabudnite sledovať oficiálny profil spoločnosti. Čas na zdieľanie výnimočného príbehu ženy z vášho okolia máte len do 11. 3. 2020. Víťaz bude odmenený naozaj hodnotým balíčkom od HONORu, ktorý zahŕňa limitovanú edíciu kozmetickej taštičky MOSCHINO, štýlový mobilný telefón HONOR 20 Lite a novinku HONOR MagicWatch 2 v zlatej farbe Sakura Gold.

Oficiálne partnerstvo so šampionátom IISA

Značka HONOR dlhodobo podporuje športovcov po celom svete. Minulý rok to bola anglická futbalová reprezentantka Arsenalu Beth Meadová. V Česku HONOR dlhodobo podporoval olympijskú šampiónku Evu Samkovú, v tomto roku takiež futbalovú gólmanku a hráčku SK Slavia Praha Báru Votíkovú.

Teraz sa HONOR oficiálne stal aj partnerom šampionátu IISA (International Ice Swimming Association), majstrovstiev v zimnom plávaní. Na šampionáte vo Veľkej Británii sa zúčastnili športovci zo štyridsiatich krajín. Prvý strhujúci závod série IISA GB Championships 2020 vrátane vrcholu šampionátu, závodu na 1 km a 500 m, sa uskutočnil 22. a 23. februára 2020 v Sandfordskom parku Lido v Cheltenhame.

Všetci účastníci šamionátu aj ambasádori partnerstva IISA a HONOR MagicWatch 2 atakovali svoje osobné aj svetové rekordy. Medzi zúčastnenými boli špička medzi svetovými plavcami zakladateľ IISA a držiteľ rekordu v plávaní na najjužnejšie položenom mieste Ram Barkai, Nemec Christof Wandratsch, Kyra Wijnker z Holandska, plavkyňa na dlhé vzdialenosti a svetovo známa plavkyňa na otvorenom mori,  elitná africká plavkyňa v ľadovej vode Samantha Whelpton alebo britská plavecká špička Kate Steels, Jonty Warneken, Caroline Saxon alebo Joanne Jones.

Dvojdenná udalosť bola ozajstným športovým sviatkom v zimnom plávaní aj vďaka obrovskej energii naprieč všetkými závodmi v ľadovej vode pri teplote 6.4°C. Plavci mali okrem klasickej výbavy ako sú kúpacie čiapky a plavecké okuliare aj našu novinku HONOR MagicWatch 2, ktorá im robila spoločnosť po celú dobu šampionátu a pomáhala im s monitoringom ich aktivít. Vďaka 15 indoor a outdoor fitness režimom mohli monitorovať svoje výkony po celú dobu. Hodinky sú vodeodolné až do hĺbky 50 metrov. Monitorovali si tep srdca SWOLF skóre, vzdialenosť a rýchlosť. Plavci tak mali informácie o svojich výkonoch počas celého závodu.

Kate Steels, ambasádorka HONOR a reprezentantka v zimnom plávaní, zažiarila v závode na 500 m a 1 km. Svetová jednotka Warneken získal 1. miesto vo svojej vekovej kategórii na 250 m. Saxon reprezentujúci Veľkú Britániu na svetom šampionáte v Murmansku (Rusko) si domov odviezol medailu za 1. miesto v 200 m freestyle a 1 km vo svojej vekovej kategórii.

Nikdy by mi nenapadlo nosiť inteligentné hodinky pri plávaní v ľadovej vode. Je super mať monitoring tepu srdca po ruke. Je to fascinujúce, ako rýchlo sa zvýšil ihneď v prvej minúte,“ dodala Kate Steels.

Je pre nás veľkým potešením oznámiť partnerstvo s IISA. Tak ako cielime na mladé publikum celosvetovou výzvou #MOVEBETTER, ktorá je o aktívnom životnom štýle, aj táto spolupráca demonštruje, ako silné a inovatívne technológie pomáhajú každému, kto sa púšťa do odvážnych športov až po profesionálnych atlétov prekonávajúcich svoje limity, napríklad aj vďaka HONOR MagicWatch 2 a ich špeciálnym funkciám. Odvaha a odhodlanie ukazujú, ako plavci a atléti nikdy neprestanú atakovať svoje limity a snažia sa byť ešte lepšími,“ povedal George Zhao, globálny prezident HONOR.

„Zaistenie bezpečného a zábavného zážitku zo zimného plávania je srdcovou záležitosťou komunity z okolia IISA. Je nám cťou byť v tíme so značkou HONOR a vyskúšať novinku HONOR MagicWatch 2 s pokročilými funkciami, ktoré taktiež pomáhajú predchádzať prípadným zraneniam počas závodu a poúkajú veľmi presné analýzy výkonnosti vo vode počas vyčerpávajúcej tréningovej sezóny,“ dodal Ram Barkain, zakladteľ IISA.

Značky: