Spoločnosť čoskoro nabehne na rovnakú vlnu ako Samsung.

Skladacie telefóny si svoju cestu k úspechu razia niekoľko rokov. Aktuálne najväčší úspech zaznamenáva kórejský Samsung, ktorý už predstavil ich tretiu generáciu. Už aj niektorí ďalší výrobcovia stihli predstaviť vlastné skladacie zariadenia a teraz to vyzerá tak, že medzi nich sa zaradí aj spoločnosť Honor.

Pravdepodobne je priskoro hovoriť o technických parametroch zariadenia, ale aspoň sme získali oficiálny plagát, ktorý súvisí s pripravovaným skladacím telefónom Honor Magic V. Na obrázku toho síce veľa nevidíme, ale vieme rozoznať konštrukciu zariadenia, ktoré je prehnuté v strednej časti a vytvára písmeno V. Avšak ani zo získaného obrázka nie je jasné, či pôjde o zariadenie v štýle Galaxy Z Fold3 alebo „véčkaZ Flip3.

Honor upresnil, že čoskoro sa o pripravovanom skladacom zariadení Magic V dozvieme viac. Zistíme tak (aspoň niektoré) technické parametre a dátum uvedenia na trh. Pri spoločnosti Honor bude veľmi zaujímavé sledovať, s čím príde na trh, aby konkurovala už zabehnutému hráčovi na poli skladateľných zariadení, akým je Samsung.

Je pritom možné, že Honor opäť vsadí na prijateľnú cenu a predstaví opäť zariadenie, ktoré bude podstatne lacnejšie, ako zariadenia od Samsungu. To by mohol byť aj recept na to, ako prilákať viac zákazníkov. 

Zdroj: Phandroid

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.