Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Medzinárodný technologický brand HONOR uviedol minulý týždeň niekoľko noviniek, na ktoré sa čoskoro môžeme tešiť aj v Českej republike a na Slovensku. Medzi nimi dlho očakávanú vlajkovú loď sériu HONOR 50 s prémiovou výbavou fotoaparátov alebo nové bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 2 SE. Po odmlke po novom roku a podarenej novinke fitness náramku HONOR Band 6 sa Honoru darí. Podiel na trhu v materskej Číne sa v máji 2021 vyšplhal na 9,5%.

HONOR má našliapnuté byť znovu silným konkurentom svetovej špičke

Od 17. novembra 2020 ubehlo iba 211 dní, kedy HONOR začínal od novej štartovacej čiary už ako samostatná spoločnosť. Počas tejto veľmi krátkej doby HONOR zmobilizoval svoje zdroje a intenzívne pracoval na uvedení noviniek.

HONOR tak pokračuje vo svojej misii ďalej dodávať vo svojich produktoch tú najlepšiu technológiu a stále posúvať jej vývoj dopredu, tak ako sa to podarilo s čipsetom Snapdragon 778G 5G, zaisťujúcim excelentný výkon pri minimálnej spotrebe.

HONOR v súčasnosti spolupracuje s viac ako 1000 dodávateľmi a v materskej Číne otvoril viac ako 2 500 kamenných obchodov.

Globálny prezident HONOR George Zhao dodáva: „Za 211 dní je radosť a česť byť späť v hre. Náš výskumný a vývojový tím sa rýchlo zmobilizoval, snažil sa vo dne v noci a piloval nový produkt s mobilnou platformou Qualcomm Snapdragon 778 G. Vďaka rozvinutým inovatívnym technológiám HONOR, ako je GPU Turbo X a Hunter Boost, sme využili potenciál, navýšili výkon a zaistili rýchlejší a plynulejší užívateľský zážitok.

Séria HONOR 50 je dôkazom silného technologického pozadia nášho tímu, už čoskoro sa môzeme tešiť na ďalšie novinky.“

Značky: