Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na štíhly pánt HONOR Magic V3 bolo ručne vygravírované ospravedlnenie v rozsahu 166 slov

HONOR sa zaujímavým spôsobom ospravedlnil všetkým majiteľom Samsung Galaxy Z Fold za nepríjemnosti spôsobené uvedením jej skladacieho smartfónu HONOR Magic V3.

Nedávny prieskum medzi 6 000 dospelými Európanmi vo veku 20 až 50 rokov, ktorý si objednal HONOR, totiž ukázal, že značná časť populácie má problém sa ospravedlniť. Jeden z piatich respondentov priznal, že sa necíti pohodlne ospravedlňovať a 18 % respondentov uviedlo, že neradi priznávajú, že sa mýlia. Je pozoruhodné, že 25 % respondentov priznalo, že sa nechcú ospravedlniť, pretože sa nikdy nemýlia.

Spoločnosť HONOR sa rozhodla uznať potenciálne sklamanie, ktoré môžu majitelia Samsung Galaxy Z Fold pociťovať po vydaní HONOR Magic V3. Ide o najtenší skladací smartfón na svete. S hrúbkou len 4,35 mm v rozloženom stave a 9,2 mm v zloženom stave a hmotnosťou iba 226 gramov HONOR Magic V3 dáva skladacím telefónom nový rozmer.

Ako ospravedlnenie HONOR vygravíroval 813-znakový text na pánt Magic V3. Toto verejné ospravedlnenie, ktoré kombinuje najmodernejšiu technológiu s umením mikrogravírovania, vzniklo v spolupráci s renomovaným mikroumelcom Grahamom Shortom, známym ako „Hands of Genius“. Jeho práca pritiahla pozornosť slávnych klientov ako Elton John, Stephen Fry a Kim Kardashian.

Prieskum ukázal, že 40 % respondentov sa ospravedlní ako prví, bez ohľadu na to, či sú vinní. Zaujímavé je, že 52 % respondentov priznalo, že sa v minulosti neúprimne ospravedlnili.

Rovnako ako záväzok spoločnosti HONOR vyvíjať špičkový skladací model HONOR Magic V3, aj Grahamovo remeslo si vyžaduje odhodlanie a vysokú presnosť. Graham zvládol zručnosť práce medzi údermi srdca, aby dosiahol náročnú presnosť, ktorú si jeho práca vyžaduje. Táto výnimočná úroveň odhodlania mu umožňuje vytvoriť iba štyri majstrovské diela ročne.

„HONOR Magic V3 predstavoval jedinečnú výzvu so svojimi neuveriteľne tenkými, zaoblenými hranami, ktoré sťažovali aj mikroskopické gravírovanie,“ vysvetlil Graham. „Nikdy sa však nevyhýbam výzvam. Hoci je Magic V3 najtenší skladací telefón na svete, podarilo sa mi na jeho pánt vygravírovať ospravedlnenie od HONOR so 166 slovami. Skúškou nebola len tenkosť, ale aj prekvapivo odolný materiál, ktorý si vyžadoval použitie diamantových hrotov na gravírovanie.“

Grahamovi trvalo 90 hodín, kým text vygravíroval ručne. Každý riadok textu má výšku ľudského vlasu, takže sa dá prečítať iba pod mikroskopom – to boli priestorové obmedzenia na pánte Magic V3.

Medzi hlavné zistenia prieskumu patria:

  • 25 % respondentov sa neradi ospravedlňuje, pretože si myslia, že sa nikdy nemýlia.
  • 22 % dospelých Európanov sa cíti nepríjemne, keď sa ospravedlňujú.
  • 18 % respondentov sa zdráha priznať, že sa mýlia.
  • 21 % respondentov sa cíti trápne pri pomyslení na ospravedlnenie.
  • 40 % respondentov tvrdí, že sa zvyčajne ospravedlnia ako prví.
  • 52 % respondentov sa v minulosti neúprimne ospravedlnilo.
  • 41 % respondentov považuje neúprimné ospravedlnenia za veľmi patetické.
  • 34 % respondentov nemá rád, keď ľudia obviňujú druhých namiesto toho, aby prevzali zodpovednosť.
  • 27 % respondentov trápi, keď niekto vyzerá nahnevane alebo sa zdráha ospravedlniť.

Celé ospravedlnenie spoločnosti HONOR so 166 slovami znie:

Vážení majitelia Samsung Galaxy Z Fold, je nám to ľúto. Vieme, že ste sa tešili na kúpu telefónu, ktorý sa dá zložiť  a zmestí sa do vrecka. Bola vám sľúbená budúcnosť, technologický zázrak, svet neobmedzeného multitaskingu a výkonu.

A teraz sa pravdepodobne pozeráte na nový HONOR Magic V3 a cítite sa trochu… zradení. Na veľkosti záleží a my cítime vašu ľútosť. Rovnako ako keď ste favoritom na zlatú medailu, a potom skončíte v pretekoch poslední. Vedomie, že existuje tenší, ľahší a odolnejší skladací telefón, stačí na to, aby ktokoľvek spochybnil svoj výber.

Chápeme to. Boli ste priekopníkmi, ktorí sa statočne vybrali na neprebádané územie skladacích telefónov s neistou odolnosťou. Ale zaslúžite si niečo lepšie. Vlastne si zaslúžite zlatú medailu.

Spoločnosť HONOR sa zaviazala posúvať hranice technológií a prinášať vám najlepší možný používateľský zážitok. Len hovoríme… Je v poriadku cítiť sa sklamaný. Cítili by sme sa rovnako.

HONOR usporiada 5. septembra tlačovú konferenciu na veľtrhu IFA 2024 v Berlíne, kde budú oznámené ďalšie podrobnosti o príchode modelu HONOR Magic V3 do Európy.

Značky: