Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka HONOR uviedla minulý týždeň na trh horúce novinky, notebook HONOR MagicBook a bezdrôtové slúchadlá s výborným potlačením okolitého šumu HONOR Magic Earbuds, ktoré boli najskôr dostupné len v prepredaji. Obe novinky ale už zajtra oficiálne štartujú v predaji na slovenskom trhu exkluzívne na Datart.sk.

HONOR MagicBook a HONOR Magic Earbuds oficiálne štartujú v predaji

Už zajtra, v stredu 6. mája 2020, štartuje technologický brand pre mladú generáciu HONOR oficiálny predaj dlhoočakávaných noviniek, notebooku HONOR MagicBook a bezdrôtových slúchadiel HONOR MagicEarbuds. Všetci tí, ktorí sa nemohli dočkať a oba produkty si kúpili v predobjednávkach, dostanú k notebooku ako darček taktiež najviac predávaný produkt značky na trhu, obľúbené smart fitness hodinky HONOR MagicWatch 2.

HONOR dal naviac počas predobjednávok do obehu stovky zľavových kódov, ktoré zverejnil už v priebehu živej show k uvedeniu oboch produktov na trh. Obe novinky sú počas štartu predaja dostupné exkluzívne len u jedného predajcu pre Slovensko, Datart.sk.

Elegantný notebook HONOR MagicBook s dlhou výdržou na jedno nabitie

Elegantný dizajn a malá hmotnosť je to prvé, čo zaujme na tejto horúcej novinke v kategórii notebookov. HONOR MagicBook 14 váži len 1,38 kg a je tenký 15,9 mm, takže sa rozhodne vojde do každej kabelky štandardnej veľkosti. Je vybavený silnou 56Wh batériou a při bežnej kancelárskej práci vydrží až 10 h na jedno nabitie, 9,5 h prehrávania videa vo FullHD uloženého priamo v počítači a 9,4 h prehrávania videa z webového prehliadača.

Vďaka kompaktnej 65 W rýchlonabíjačke typu C je HONOR MagicBook 14 nabitý za ½ hodiny. Disponuje aj vyskakovacou webkamerou, ktorá je diskrétne skrytá v klávesnici.

Séria HONOR MagicBook si zachováva originálnu technológiu HONOR Magic-Link, no naviac v novej verzii. Vďaka tejto technológii je možné veľmi jednoducho prenášať súbory alebo obrazovku z mobilu na počítač a to len obyčajným kliknutím.

Bezdrôtové slúchadlá HONOR Magic Earbuds s excelentným zvukom a potlačením hluku

HONOR Magic Earbuds, bezdrôtové slúchadlá pre fanúšikov fitness kombinujúce technológiu Hybrid Active Noise Cancelling s bezpečným tréningom, už budú taktiež dostupné v bežnom predaji. Vstavaný trojitý mikrofón sa prispôsobuje při potláčaní akýchkoľvek okolitých zvukov a ruchov, čím zasiťuje exceletnú kvalitu zvuku počas telefonovania. Naviac vstavaná 10mm jednotka meniča zaručí mimoriadnu kvalitu basov pre každého, kto si rád často prehráva hudbu. Slúchadlá HONOR Magic Earbuds sú navrhnuté v duchu celého ekosystému HONOR tak, aby sa dali jednoducho prepojiť s inými zariadeniami.

Viac o notebooku Honor MagicBook

HONOR MagicBook 14: Bude dobrá cena stačiť na porážku iných notebookov? (RECENZIA)

Značky: