Dcérska spoločnosť čínskeho giganta Huawei, predstavila svoje prvé zariadenie s inovatívnym dizajnom.

Predstavenie prebehlo v Hongkongu pred užším obecenstvom. Ďalšie prvenstvo, ktoré si tento smartfón pripíše, je použitie nového 48 Mpx senzora od Sony s označením IMX586. V poradí ďalším inovatívnym prvkom, ktorý prichádza s týmto zariadením, je aj použitie technológie Magic Turbo. Je to technológia, umožňujúca súčasné používanie Wi-Fi a 4G sietí, takže takto je zabezpečené vždy dokonalé pokrytie rýchlym internetom.

Spoločnosť Honor preskočila na neoficiálnom predstavení akékoľvek bližšie špecifikácie a zariadenie sa zatiaľ nachádzalo iba v predpredajnom ochrannom obale, aby ostal smartfón ešte čiastočne zahalený. Spoločnosť uviedla, že obrazovka smartfónu View 20, bude mať otvor pre fotoaparát s priemerom 4,5 mm a obrazovka dostane aj nové označenie – Full-View Display 3.0.

Ukážkové fotografie Honor View 20

O poriadnu dávku výkonu sa postará čipová sada Kirin 980 s duálnym NPU. Smartfón prichádza prekvapujúco iba s jedným fotoaparátom, ktorý dostáva 48 Mpx senzor s umelou inteligenciou a HDR. Podľa všetkého, mali by sme sa dočkať úplne nového zážitku z mobilného fotografovania aj za zlých svetelných podmienok. Uvidíme.

Smartfón bude oficiálne predstavený 26. decembra v Číne, ako Honor V20, zatiaľ čo globálne odhalenie sa uskutoční v Paríži 22. januára 2019.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Huawei Nova 4 na skutočných fotografiách. Vpredu inovácie, vzadu P20 Pro

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.