Honor 7C, 7A a 7S sa dostanú na náš trh na prelome júna a júla.

Honor oficiálne oznámil, že na Slovensku čoskoro začne predávať nové smartfóny. Novinky chcú zaujať najmä cenou, ktorá sa bude pohybovať v závislosti od modelu na úrovni od 100 do 200 eur. Výrobca verí, že týmito atraktívnymi cenami osloví používateľov, ktorí hľadajú nový smartfón za nízku cenu.

Honor 7C: S duálnymi fotoaparátom

Z trojice noviniek je najdrahší a najlepšie vybavený model Honor 7C. Jeho cena bude nižšia ako 200 eur, na konkrétnu cenovku si však musíme ešte počkať. Smartfón ponúka 5,99-palcový displej s tenkými rámikmi a rozlíšením 720 × 1440. Základom je procesor Snapdragon 450 a kombinácia 3 GB RAM / 32 GB úložisko. Zadný duálny fotoaparát ponúka kombináciu 13 + 2 Mpx senzorov.

Nechýba ani odomykanie tvárou a snímač odtlačkov prstov na chrbte. Telefón má kovovú konštrukciu a svojim spracovaním pripomína drahší a lepšie vybavený model Honor 7X. Kapacita batérie je 3000 mAh, telefón využíva operačný systém Android 8.0. NFC vo výbave chýba, port je typu micro USB.

Honor 7C

Honor 7A: Nutný základ

V prípade tohto telefónu predpokladáme cenu okolo 140 eur. Honor 7A má podobnú výbavu ako model 7C, je však menší a bez duálneho fotoaparátu. Displej má uhlopriečku 5,7 palcov a rozlíšenie 720 × 1440. Procesor je v tomto prípade Snapdragon 430, dopĺňa ho kombinácia 3 GB RAM / 32 GB úložisko. Fotoaparát má 13 Mpx senzor, kapacita batérie je 3000 mAh.

Aj v tomto prípade je k dispozícii operačný systém Android 8.0 s nadstavbou EMUI 8.0 a micro USB port. Nechýba odomykanie tvárou a snímač odtlačkov prstov na chrbte. Honor 7A má predný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx a tiež aj predný LED blesk, čo je vlastnosť, ktorú ponúkajú všetky tri lacné novinky.

Honor 7A

Honor 7S: Najmenší telefón od Honoru

Odhadujeme, že Honor 7S bude mať cenovku iba o niečo málo vyššiu ako 100 eur. Ide o najmenší telefón od Honoru a to aj napriek tomu, že je vybavený 5,45-palcovým displejom s rozlíšením 720 × 1440. Tento telefón poháňa dosiaľ nešpecifikovaný 4-jadrový procesor, má 2 GB RAM a 16 GB úložisko.

Zadný fotoaparát má 13 Mpx, predný 5 Mpx s LED bleskom a batéria má kapacitu 3020 mAh. Snímač odtlačkov prstov v tomto prípade chýba, nabíjanie zabezpečuje micro USB port. Android je vo verzii 8.1. Honor 7S a tiež aj ostatné novinky ponúknu Dual SIM slot a samostatný slot pre microSD kartu.

Nové lacné telefóny od Honoru sa dostanú u nás do predaja na prelome júna a júla. Mali by byť tiež v ponuke operátora O2.

Honor 7S

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Testujeme Honor 10: Chameleón medzi smartfónmi. Jeho cena robí ostatným výrobcom vrásky

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit