Ak splníte podmienky, môžete získať peniaze navyše.

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá od roku 2021 funguje aj na Slovensku. Informovali sme o nej v samostatnom článku TU a takisto sme sa o nej rozprávali v našom podcaste DOTYK. Pokiaľ vás teda zaujíma, ako HoppyGo funguje, ako môžete pomocou tejto služby zdieľať vaše auto a zarobiť a ako je to s bezpečnosťou či poistením vozidiel, vypočujte si 94. diel DOTYKu (TU).

Služba HoppyGo nedávno oslávila 6 mesiacov fungovania na Slovensku. Jej prevádzkovatelia pri tejto príležitosti prezradili zopár zaujímavých faktov a oznámili pripravovaný program HoppyBonus, vďaka ktorému budete môcť zdieľaním svojho auta zarobiť ešte viac.

HoppyGoZdroj: HoppyGo
HoppyGo

Polroka na Slovensku

HoppyGo má na Slovensku momentálne viac ako 6 000 registrovaných používateľov. Počas polročného fungovania služby vykonali používatelia 206 zápožičiek a najazdili viac ako 160-tisíc kilometrov. 97 % z nich bolo bezproblémových, riešilo sa 7 poistných udalostí – väčšina z nich boli minoritné a uhradili sa priamo z depozitu. Ostatné sa vyriešili do 4 dní cez havarijné poistenie, ktoré je súčasťou služby.

Priemerná doba jednej zápožičky je 5,5 dní, čo je viac ako v Česku alebo Poľsku, kde služba takisto funguje. V ponuke slovenského HoppyGo je viac ako 140 vozidiel rôznych kategórií. V top 10 najatraktívnejších aut sú VW Passat z roku 2018, ŠKODA ENYAQ iV z roku 2021 aj 13-ročná Honda Jazz a 14-ročný Citroen C2.

HoppyGoZdroj: HoppyGo
HoppyGo

HoppyBonus s extra odmenami

Slováci prenájmom áut cez HoppyGo zarobili doteraz viac ako 22-tisíc eur. A toto číslo bude do budúcnosti rásť aj vďaka novému programu HoppyBonus. Do tohto programu sa môže prihlásiť každý používateľ HoppyGo a získať tak extra odmeny, ak splní nasledujúce podmienky:

  • HoppyBonus je určený pre fyzické osoby, ktoré majú v HoppyGo nastavenú adresu parkovania v Bratislave a Košiciach
  • HoppyBonus odporúča užšie mantinely pre zvolenie ceny prenájmu, ktoré je potrebné dodrzať
  • Auto v programe HoppyBonus musí byť v období 6 mesiacov dostupné na vypožičanie minimálne 50 % času, teda aspoň 90 dní. Počas tohto obdobia môžete zrušiť alebo odmietnuť maximálne štvrtinu rezervácií
  • Ak tieto podmienky budete spĺňať po dobu 6 mesiacov, dostanete odmenu vo výške 200 eur
  • Za ukončené 2 výpožičky v danom období dostanete odmenu 40 eur
  • Za každých 10 dokončených zápožičiek v danom období získate ďalších 100 eur
  • Aj naďalej platí bonus za odporúčania. Ak pozvete nového člena, ktorý si auto požičia – dostávate bonus 20 eur. Ak ten člen zaregistruje do služby svoje auto – dostanete bonus vo výške 40 eur

Spomenuté odmeny je možné kombinovať a míňať ich v rámci platformy HoppyGo, prípadne si ich po 6 mesiacoch nechať vyplatiť na bankový účet. Program HoppyBonus štartuje v januári 2022, konkrétny dátum bude čoskoro oznámený.

Zdroj: HoppyGo

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit