Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Flotila tridsiatich jedinečných Phantomov, najväčšia zákazka svojho druhu v histórii Rolls-Royce, má namierené do hotela THE 13 v Macau, ktorý by mal otvoriť svoje brány začiatkom roka 2017.

Po odovzdaní prvého zo série Bespoke (na mieru vyrobených) automobilov Rolls-Royce Phantom na ženevskom autosalóne 2016 v marci tohto roku bolo zo sídla Rolls-Royce v anglickom Goodwoode expedovaných už všetkých 30 Phantomov zhotovených na objednávku známeho podnikateľa Stephena Hunga, jedného z predsedov predstavenstva spoločnosti The 13 holdings limited. Flotila tridsiatich jedinečných Phantomov, najväčšia zákazka svojho druhu v histórii Rolls-Royce, má namierené do hotela The 13 v Macau, ktorý by mal otvoriť svoje brány začiatkom roka 2017.

Tvorí ju 30 vozidiel Phantom s predĺženým rázvorom – výsledok úzkej spolupráce s pánom Hungom, odetý do farieb hotela The 13, pričom dve z nich sú v úprave „Gold“.

p90237037_lowres_shipment-of-thirty-b_web2016_8_nowat

Livrej každého z Phantomov The 13 pozostáva zo špeciálnej exteriérovej červenej farby „Stephen Red“, vyvinutej presne podľa požiadaviek pána Hunga, spolu s ručne maľovanou dvojitou zlatou linkou karosérie vedúcou k špeciálne vytvorenému motívu The 13. Na mieru vytvorené 21-palcové kolesá sú tiež vo farbe „Stephen Red“.

Osobitné miesto vo flotile zaujímajú dva Phantomy „Gold“, ktoré budú vyhradené pre najvýznamnejších hostí. Každý skrášľuje zlatý znak Spirit of Ecstasy, zlatá mriežka Phantom, zlaté interiérové doplnky a znak Rolls-Royce vykladaný diamantmi. Samotná farba „Stephen Red“ na Phantomoch „Gold“ navyše obsahuje jemné čiastočky zlata.

Nádherný exteriér vozidiel flotily elegantne dopĺňa exkluzívny interiér. Špeciálne vyvinutá metóda farbenia dreva evokuje farebnú schému „Stephen Red“, zatiaľ čo károvaná vzorka zadných sedadiel pripomína motív v mramorovej vstupnej hale hotela The 13. Palubné hodiny sú výsledkom spolupráce so šperkárskym majstrom Graffom.

Značky: