Počas virtuálnej tlačovej konferencie sme využili príležitosť a položili niekoľko otázok Thomasovi Beyerovi. Je to viceprezident kategórie osobných systémov pre strednú Európu v spoločnosti HP a v HP pracuje už viac ako 20 rokov. Dohliada na kategóriu osobných systémov v strednej Európe.

TI: Plánuje HP prepojenie produktov cez HP účet? Ak mám napr. viacero zariadení od HP a k tomu mobilný telefón, bude si takto môcť prepojiť jednotlivé zariadenia a zdieľať údaje medzi nimi? 

Thomas Beyer HP

Thomas Beyer HP

TB: Pochopte, prosím, že spoločnosť HP v rozhovoroch neohlasuje nové produkty ani služby. Ale spomeniem našu službu HP QuickDrop. Je to riešenie, ktoré vám umožní pohodlne prenášať súbory medzi zariadením HP a telefónom.

TI: Ako reaguje HP na príchod mnohých zariadení hlavne z Číny, myslím ako čisto čínskych značiek? Ti sú orientované predovšetkým na nízku cenu. 

TB: Spoločnosť HP dokazuje svoju silu po mnoho rokov na vysoko konkurenčnom trhu ako jeden z vedúcich svetových hráčov v IT priemysle. Máme množstvo silných inovácií – neustále objavujeme a vyvíjame produkty a riešenia, ktoré vyhovujú nepretržite sa meniacim potrebám našich spotrebiteľov a partnerov. Odlišujeme sa tiež špičkovou bezpečnostnou ponukou a silným záväzkom k udržateľným produktom a službám.

TI: Zavedie HP niečo také ako diagnostika a servis zariadení na diaľku

TB: Spoločnosť HP využíva HP TechPulse, čo telemetrická a analytická platforma, ktorá poskytuje kritické údaje o zariadeniach a aplikáciách. Tá umožňuje hlboké učenie na dosah ruky IT, aby zamestnancom poskytovala plne funkčné PC, softvér a služby. TechPulse je základom niekoľkých služieb, ktoré ponúkame: HP Smart Support robí diagnostiku a zrýchľuje opravu počítača počas trvania podpory. HP Active Care, náš moderný CarePack, automaticky iniciuje výmenu batérií a pevných diskov skôr, ako sa naozaj pokazia. Proactive Insights podporuje IT oddelenia našich zákazníkov pri monitoringu, správe a optimalizácii ich zariadení.

Za TOUCHIT sa rozprával Ondrej Macko

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.