Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HP Inc. predstavuje All-in-One počítač EliteOne 800 G8 umožňujúci ľahšiu a zmysluplnejšiu spoluprácu v hybridných pracovných prostrediach. Spoločnosť HP tiež predstavila nové profesionálne stolné počítače.

Ľudia chcú nadväzovať osobné kontakty, či už prostredníctvom očného kontaktu, reči tela alebo jasného a zreteľného zvuku. Vzhľadom na očakávania, že 32 % kancelárskych zamestnancov bude v dohľadnej dobe pracovať z domu a 26 % bude svoj čas deliť medzi domov a kanceláriu, stáva sa technológia,[i] ktorá pomáha preklenúť fyzickú vzdialenosť medzi členmi tímu a spolupracovníkmi, veľmi dôležitou.

HP EliteOne 800 G8 All-in-One je virtuálne konferenčné zariadenie pre domácnosť aj kanceláriu. Počítač disponuje 23,8-palcovým alebo 27-palcovým displejom a integrovanou vysúvacou kamerou, a umožňuje používateľom zostať v činnom spojení s kolegami a prirodzeným spôsobom s nimi spolupracovať, aj keď práve nie je možné stretnúť sa osobne. Počítač je vybavený procesorom Intel® Core™ 11. generácie[ii] a zvládne výpočtovo náročné projekty aj virtuálne stretnutia. Používatelia teda môžu rýchlo a spoľahlivo pracovať na viacerých úlohách súčasne a podieľať sa na tvorivých projektoch. Bezpečnosť používateľských dát zároveň zabezpečuje bezpečnostné riešenie HP Security Suite. Zariadenie EliteOne 800 All-in-One bolo navrhnuté s ohľadom na možnosti spolupráce a ponúka používateľom nasledujúce výhody:

  • Byť dobre vidieť a vyzerať čo najlepšie. Osobný styk vo virtuálnom svete začína očným kontaktom. Voliteľná duálna 5Mpx kamera[iii] zaisťuje, že používatelia sú dobre viditeľní. Funkcia pre inteligentné sledovanie tváre sleduje pohyb používateľa a aktívne ho udržuje v zábere. Používateľ tak môže počas virtuálneho videohovoru poodísť od stola, prechádzať sa alebo sa natiahnuť. Kamera sleduje používateľa, ale vďaka širšiemu zornému poľu, ktorým vysúvacia webová kamera disponuje, možno používateľa zabrať z lichotivejšieho uhla, pri ktorom vyzerá čo najlepšie, a získava počas hovoru tiež väčšiu voľnosť pohybu. Pokiaľ ide o osvetlenie, automatická detekcia scény sa dokáže sama prispôsobiť požiadavkám na optimálnu kvalitu videa, vďaka čomu používatelia vyzerajú skvele v ktorúkoľvek dennú dobu.
  • Počuť jasne a znieť čo najlepšie. Minimalizujte potenciálne ruchy v pozadí pomocou prémiových funkcií pre vylepšenie zvuku. Redukcia hluku založená na umelej inteligencii filtruje nielen odchádzajúce, ale aj prichádzajúce ruchy. Ide o prvý počítač HP s touto vylepšenou funkciou, ktorá dokáže filtrovať viac ako 350 miliónov typov hlasov a hlukov. Technológia HP Dynamic Voice Leveling automaticky upravuje hlasitosť reči tak, aby zostala na stále rovnakej úrovni, či už hovorca stojí priamo pri mikrofóne alebo sa pohybuje obďaleč. Funkcia HP Sound Calibration[iv] vyladí zvuk do takej podoby, aby zabezpečila podmanivý zvukový zážitok, zatiaľ čo funkcia HP Dynamic Audio[v] využíva technológiu založenú na umelej inteligencii na vyladenie zvuku podľa toho, či ide o reč, hudbu alebo film, a na potlačenie ruchov v pozadí.
  • Pracovať za tých najlepších podmienok. Používatelia si môžu optimalizovať spôsob práce v zdieľaných priestoroch. Funkcia HP Run Quiet Design jemne vyladí nastavenia ventilátorov tak, aby systémy pracovali ticho a boli dostatočne chladené, čím minimalizuje rušenie používateľov a ľudí okolo nich. Funkcia HP Modern Standby zabezpečuje pripravenosť na prácu, keďže sťahuje e-maily, prijíma sieťové udalosti a vykonáva ďalšie dôležité aktualizácie, keď je počítač v režime spánku, ale zostáva pripojený k sieti. Funkcia HP Presence Aware navyše pomáha chrániť dáta, pretože uzamkne počítač, keď od neho používateľ odíde, a po jeho návrate ho zase prebudí.
  • Využívať podporu kvalifikovaného tímu IT špecialistov. IT tímy majú k dispozícii riešenia, ktoré zjednodušujú nasadenie, zabezpečenie a správu flotily osobných počítačov. Sada HP Manageability Integration pomáha skrátiť dobu potrebnú na nastavenie osobných počítačov a umožňuje IT oddeleniam lepšie spravovať zariadenia po ich nasadení. HP Patch Assistant umožňuje automatizovať aktualizácie softvéru na základe plánu stanoveného IT oddelením, bez zásahu koncového používateľa.

 Kryt reproduktora modelu HP EliteOne 800 G8 All-in-One, ktorý je súčasťou najudržateľnejšieho portfólia počítačov na svete[viii], je zodpovedne vyrobený s využitím plastov, ktoré by inak skončili v oceánoch[ix]. Výrobok sa dodáva v 100 % recyklovateľnom obale z lisovanej buničiny.[x] V 19 krajinách získal certifikáciu ENERGY STAR® a EPEAT®.

Stolné počítače HP EliteDesk radu 800 G8 spĺňajú požiadavky na vykonávanie rôznych úloh pri každodennej práci a dodávajú sa v niekoľkých vyhotoveniach. Každý stolný počítač je konfigurovateľný a rozšíriteľný, čo IT tímom šetrí čas a umožňuje štandardizáciu. Počítače sa dajú nakonfigurovať pre mnoho rôznych typov používateľov, čo prispieva k efektivite správy koncových zariadení. 

  • Počítač HP EliteDesk 800 G8 Desktop Mini Business ponúka vysoký výkon a prispôsobuje sa malým priestorom – je ideálny pre domácich a kancelárskych používateľov a dostatočne výkonný pre tvorivých pracovníkov na čiastočný úväzok. Predstavuje najmenší a najvýkonnejší firemný osobný počítač v kategórii Ultra Small Form Factor (USFF) na svete.[xii]
  • Počítač HP EliteDesk 800 G8 Small Form Factor Business poskytuje IT oddeleniam maximálnu flexibilitu a možnosť upgradu a ideálne sa hodí pre domácich a kancelárskych používateľov, rovnako ako pre pracovníkov v prvej línii aj v administratívnom zázemí.
  • Počítač HP EliteDesk 800 G8 Tower Business ponúka vysoký výkon a spĺňa vysoké nároky na grafiku, umožňuje tiež maximálne rozšírenie, ideálne slúži náročným používateľom, ktorí potrebujú robustný stolný počítač. V kategórii podnikových zariadení ide o najvýkonnejší a najrozširiteľnejší počítač typu tower na svete.

 Dostupnosť a ceny:

  • All-in-One počítač EliteOne 800 G8 bude v predaji od júla za ceny od 1130 eur.
  • Počítač HP EliteDesk 800 G8 vo verzii Desktop Mini Business bude v predaji od júla za ceny od 865 eur.
  • Počítače HP EliteDesk 800 G8 Small vo verziách Form Factor Business a Tower Business budú v predaji od júna za ceny od 940 eur.

 

Značky: