Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová séria zariadení HP Elite a HP ENVY prinášajú najmenšie firemné konvertibilné zariadenie na svete aj najširšie prehnutý All-in-One na svete

HP Inc. predstavilo nové prémiové notebooky, stolové počítače a monitory. Zariadenia z portfólií HP Elite 1000 a HP ENVY dostali pôsobivý moderný dizajn, vysoký výpočtový výkon a maximálnu všestrannosť s dôrazom na bezpečie a spoluprácu.

81% ľudí dnes pracuje vo svojom voľnom čase a viac ako polovica naopak zvláda pri práci plniť svoje osobné úlohy. O to dôležitejšie sú preto zariadenia, s ktorými používatelia dokážu bez problémov oba svety prepojiť. Medzi novými prémiovými počítačmi od HP nechýbajú rôzne typy zariadení, z ktorých si vyberie každý podľa svojho osobného štýlu a špecifických používateľských potrieb.

„S najmenším firemným konvertibilným zariadením, prvým oddeliteľným zariadením a tabletom s integrovaným privátnym filtrom, najširším prehnutým All-in-One zariadením a ďalšími špičkovými inováciami prinášajú nové portfólia HP Elite a HP ENVY užívateľom bezkonkurenčnú prémiovú používateľskú skúsenosť,“ povedal Achim Kuttler, viceprezident a generálny manažér oddelenia Personal Systems, HP EMEA.

Prémiové inovácie pre modernú kanceláriu: rad HP Elite 1000

Zamestnanci majú dnes od svojich zariadení rôzne očakávania podľa toho, akým spôsobom sú zvyknutí pracovať a žiť. Rad HP Elite 1000 si obľúbia tí, ktorí neustále prepínajú medzi prácou a voľným časom a potrpia si na elegantný dizajn, odolnosť, špičkové zabezpečenie a pohodlné nástroje pre spoluprácu.

Zariadenia radu HP Elite 1000 sú súčasťou najlepšie zabezpečeného a spravovateľného portfólia počítačov a ponúkajú kompletný balík funkcií, vrátane HP Endpoint Security Controller, HP Sure Start Gen4 a HP Sure Run predstavených až tento rok. Úplne nový HP EliteBook X360 1030 je vôbec prvým zariadením, ktoré je voliteľne vybavené aj funkciou HP Sure Recover with Embedded Reimaging. Tá ukladá softvérový obraz systému do integrovanej pamäte, ktorý možno vďaka tomu obnoviť aj v prípade zmazania pevného disku a bez pripojenia k sieti.

Nové zariadenia radu HP Elite 1000:

  • HP EliteBook X360 1030 G3 je najmenšie firemné konvertibilné zariadenie na svete – váži už od 1,25 kg a je iba 15,8 mm tenký. Batéria vydrží až 18 hodín a dokáže sa pripojiť cez 4G cat9 LTE, jeho digitálne pero je tiež ako prvé pri firemnom počítači na svete vybavené senzorom vzdialenosti, ktorý užívateľovi pripomenie, že si pero zabudol vziať so sebou, a voliteľne sa dá zariadenie vybaviť i vonku čitateľným – prvým svojho druhu – displejom.
  • HP Elite x2 1013 G3 teraz vtesnal 13-palcový displej do 12-palcového šasi, čo z neho robí najmenšie firemné oddeliteľné zariadenie na svete. Okrem toho sa jedná o prvé oddeliteľné zariadenie a tablet na svete so zabudovaným privátnym filtrom. Beží na procesoroch Intel Quad Core vPro a zvládne mobilné pripojenie 4G cat9 LTE. Je preto vynikajúci pre používateľa, ktorý si vyžaduje maximálnu pohyblivosť a flexibilitu bez kompromisov v zabezpečení a výkone.

  • HP EliteBook 1050 G1 je prvým ultratenkým firemným notebookom s grafikou NVIDIA GeForce GTX 1050 na svete, okrem toho ponúkne bohatý výpočtový výkon vďaka voliteľným šesťjadrovými procesorom a veľa úložného priestoru s až 4TB SSD. Skvele sa preto hodí pre používateľov, ktorí vyžadujú maximálny výkon a spoľahlivosť v štíhlom balení. Zariadenie má tiež voliteľnú zabezpečenú webkameru HP Privacy Camera a batéria vydrží až 16 hodín.

  • HP EliteOne 1000 AiO G2 je prvý firemný 34-palcový zahnutý AiO so samostatnou grafikou na svete. Dostal pôsobivý a flexibilný dizajn, vďaka ktorému sa bude vynímať na akékoľvek recepcii, v kancelárii alebo meetingovej miestnosti. Prvý AiO navrhnutý špeciálne pre spoluprácu predstavuje ideálne riešenie pre videokonferencie vďaka vyskakovacej FHD webkamere, integrovaným špeciálnym klávesám, výkonným reproduktorom a rušičke okolitých šumov HP Noise Cancellation.

  • HP EliteDisplay S14 je prvý 14-palcový prenosný monitor s USB Type-C na svete. Tento elegantný monitor bol navrhnutý pre užívateľov, ktorí potrebujú byť mobilní a zároveň potrebujú viac virtuálnych pracovných plôch. Na napájanie slúži jediný konektor USB Type-C, vďaka ktorému možno monitor jednoducho pripojiť k akémukoľvek notebooku s rovnakým konektorom.

Výkon pre akúkoľvek úlohu: Portfólio HP ENVY

Veľa užívateľov dnes vyžaduje zariadenia, ktoré s nimi udržia krok a zvládnu skrátka všetko – doma, v práci i v škole. HP preto vybavilo svoje nové portfólio ENVY funkciami, ktoré sa neuspokojili s jednoduchým základným výpočtovým výkonom. Pribudla okrem iného novinka v podobe HP Command Center, ktoré užívateľom umožní optimalizovať výkon systému, hluk vetráčikov aj teplotu pomocou technológie HP CoolSense. Pohodlné streamovanie zaistí podpora rýchleho gigabitového Wi-Fi pripojenia k internetu a všetky zariadenia HP ENVY majú teraz vyladený zvuk od Bang & Olufsen. Pri vybraných modeloch potom nechýba ani zabezpečenie v podobe technológie HP Sure View, čítačky odtlačkov prstov alebo infračervené kamery.

Nové zariadenia radu HP ENVY:

  • HP ENVY 13 Laptop prináša výnimočný výkon v štýlovom celokovovom tele v zlatej alebo striebornej farbe. Beží na 8. generáciu procesorov Intel Quad Core, voliteľnej grafike NVIDIA GeForce MX150, batéria vydrží až 14 hodín a súčasťou jeho bezpečnostnej výbavy je čítačka odtlačkov prstov a voliteľná funkcia HP Sure View.

  • HP ENVY x360 13 je najnovším prírastkom z portfólia HP ENVY a zároveň prvým 13-palcovým konvertibilným zariadením s procesorom AMD Ryzen a grafikou Radeon   Vďaka multivláknovému procesoru, výkonnej integrovanej grafike, voliteľnej funkcii HP Sure View a až 11-hodinovej výdrži batérie sa tento počítač stane partnerom na cestách, ktorý nikdy nesklame.

  • HP ENVY x360 15 je ideálnym zariadením pre užívateľov, ktorí sú radi kreatívni a používajú dotykový displej i digitálne pero. Dostupný je s procesormi Intel aj AMD, výkonnými úložiskami a výberom pamätí vrátane Intel Optane, až 4k displejom a voliteľnou funkciou HP Sure View. Batéria vydrží 12 hodín a 45 minút a rovnako ako všetky laptopy a konvertibilné zariadenia HP ENVY umožňuje rýchle nabíjanie s funkciou HP Fast Charge, ktorá batériu nabije na 50% už za 45 minút.

  • HP ENVY 17 Laptop je jedným z mála nástupcov stolných počítačov, pri ktorého vzniku sa myslelo na tvorcov každodenného obsahu. Beží na 8. generáciu výkonných procesorov Intel Quad-Core, samostatnej grafike NVIDIA GeForce MX 150, na výber je aj pamäť Intel Optane a 17-palcový 4K displej. HP ENVY 17 vďaka tomu zvládne náročné úlohy, tvorbu obsahu i zábavné aplikácie.

  • HP ENVY Curved AiO 34 je najširším prehnutým all-in-one zariadením na svete a teraz tiež prvým all-in-one na svete s možnosťou využívania služby Amazon Alexa, ktorá je vďaka možnosti použitia hands-free v spojení s displejom ešte pohodlnejšia. Tohtoročný model dokáže zaujať zo všetkých strán – základňa i zadná strana monitora dostali tmavo šedú povrchovú úpravu s textúrou dreva, vďaka ktorej vynikne v každej miestnosti. Nič tým ale nestratil na výkone, používateľ si napríklad môže zvoliť konfiguráciu so samostatnou grafikou NVIDIA GeForce GTX 1050. Nová funkcia HP Audio Stream umožňuje užívateľom streamovať ich obľúbené piesne z chytrého telefónu priamo do reproduktorov počítača cez Bluetooth. Bezdrôtová nabíjačka zabudovaná do základne je teraz trikrát výkonnejšia ako u predchádzajúcej generácie. A svojich fanúšikov si nájde aj zabezpečená vyskakovacia webkamera.
  • HP ENVY Desktop bol navrhnutý pre užívateľov, ktorí hľadajú všestranný prémiový dizajn našlapaný poriadnym výkonom pre náročnú prácu a tvorbu obsahu. Zaujme minimalistickými detailmi ako zaguľatenými, diamantom vyrezávanými rohmi a brúseným kovovým povrchom. Pod kapotou má 8. generáciu viacjadrových procesorov Intel Core, voliteľnú grafiku NVIDIA GeForce GTX 1080 a voliteľnú pamäť Intel Optane pre lepšiu odozvu systému bez nutnosti obetovať úložnú kapacitu.

Ceny a dostupnosť

  • HP EliteBook x360 1030 G3 bude na Slovensku dostupný od júla za cenu začínajúcu na 1590 €.
  • HP Elite x2 1013 G3 bude na Slovensku dostupný od júla za cenu začínajúcu na 1299 €.
  • HP EliteBook 1050 G1 bude na Slovensku dostupný od júla za cenu začínajúcu na 1499 €.
  • HP EliteOne 1000 AiO G2 bude na Slovensku dostupný od júna za cenu začínajúcu na 1323 €.
  • HP EliteDisplay S14 bude na Slovensku dostupný od júla za cenu začínajúcu na 153 €.
  • HP ENVY 13 Laptop bude na Slovensku dostupný od mája za cenu začínajúcu na 769 €.
  • HP ENVY x360 13 bude na Slovensku dostupný od júna za cenu začínajúcu na 849 €.
  • HP ENVY x360 15 bude na Slovensku dostupný od júna za cenu začínajúcu na 829 €.
  • HP ENVY 17 Laptop na Slovensku dostupný od júna za cenu začínajúcu na 999 €.
  • HP ENVY AiO 27 bude na Slovensku dostupný od mája za cenu začínajúcu na 1509 €. Jeho 34palcová prehnutá verzia bude dostupná neskôr behom tohto roku za cenu začínajúcu na 1749 €.
  • HP ENVY Desktop bude na Slovensku dostupný od mája za cenu začínajúcu na 1399 €.

Značky: