Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HP Inc. predstavilo nové moderné pokladničné riešenie s názvom HP Engage One Prime určené špeciálne pre malé a stredné obchody a pohostinstvá. Rozširuje tak svoje portfólio pokladničných systémov o ďalší elegantný a praktický „all-in-one.“

Menší podnikatelia v oblasti predaja a pohostinstva vyhľadávajú cenovo dostupné, spoľahlivé a ľahko ovládateľné systémy, najlepšie zároveň s elegantným designom, ako majú riešenia používané väčšími firmami. Na predajnom pulte je väčšinou núdza o miesto, takže tieto pokladničné systémy musia byť kompaktné a rovno obsahovať aj všetky nevyhnutné periférie, vďaka čomu zostane priestor okolo nich usporiadaný a čistý.

„Aby mohli malí a strední predajcovia a prevádzkovatelia pohostinských zariadení na súčasnom trhu účinne bojovať s konkurenciou, potrebujú viac než len obyčajnú pokladňu a výklad,“ hovorí Natasja Andringa, EMEA Bussiness Unit & Sales Manager, Retail Solutions, HP Inc. „Potrebujú riešenia, ktoré im umožnia výrazne zlepšiť skúsenosti ich zákazníkov. A presne to HP Engage One Prime dokáže.“

Prémiový design nemusí byť prehnane drahý

HP Engage One Prime je elegantné a zároveň dostupné all-in-one pokladničné riešenie určené pre potreby menších podnikateľov. Bleskovo sa spúšťa, výborne si rozumie s obľúbeným softwarom a platobnými službami1 a poteší svojou spoľahlivosťou a zabezpečením.

  • Krásny a elegantný, pritom cenovo dostupný. Systém bude dostupný v čiernej a bielej farbe a za rozumnú cenu ponúkne zákazníkom perfektné spojenie moderného designu so sofistikovaným zjednoteným riešením. Čistú predajnú plochu zaručí premyslené vedenie káblov a flexibilný 14 palcový dotykový displej s Full HD rozlíšením, ktorý je možné pohodlne nakláňať, alebo dokonca preklápať medzi predavačom a zákazníkom. U vybraných modelov je dostupný tiež voliteľný zabudovaný displej na strane zákazníka.
  • Jednoduchšie už to nejde. Systém je okamžite pripravený k použitiu, ktoré je pritom veľmi jednoduché, všestranné a bezpečné. Napomáhajú tomu vstavané periférie ako čítačka magnetických pások a NFC čipov pre overenie používateľa a kamera pre skenovanie QR kódov a tovaru. Možnosti sa dajú ďalej rozšíriť voliteľnými perifériami2, ako je tlačiareň bločkov, skener čiarových kódov, čítačka odtlačkov prstov pre lepšie zabezpečenie, zásuvka na peniaze a iButton® čítačka. Výhodou je aj úplne bezproblémové prepojenie s obľúbenými pokladničnými softvérmi a platobnými službami tretích strán1 .
  • Spoľahlivosť a výkon. Náročné smeny budú hračka vďaka systému, ktorý beží na operačnom systéme Android™ 8.1 s pridanou vrstvou zabezpečenia a hardvéru na čele s výkonným

____________________

1 Kompletné riešenie vrátane maloobchodného softwaru a služieb pre spracovanie platby je dostupné len vo vybraných regiónoch.

2 Tieto periférie sa predávajú samostatne. iButton® je dostupný len vo vybraných regiónoch.

viacjadrovým procesorom Qualcomm® APQ8053 a výpočtovej rýchlosti, pamäti a úložiskom podľa voľby zákazníka. Techniku tak teraz môžu používatelia pustiť z hlavy a naplno sa venovať svojim zákazníkom a obchodným cieľom. V náročnom prostredí sa hodí taktiež rozšírená ochrana v podobe balíkov na Care Pack až na tri roky3 .

HP  bude celosvetovo rozširovať spoluprácu s ďalšími vybranými poskytovateľmi platobných služieb a nezávislými predajcami softwaru (ISV), aby sa HP Engage One Prime čo najviac prepojil s dostupnými pokladničnými softvérovými riešeniami.

HP Engage One Prime bude na Slovensku objednateľný od marca 2019. Pridať sa k podpore tohto nového systému už plánujú aj ďalší nezávislí predajcovia maloobchodného softvéru ako Talech, Wynd, Systopia, Extenda Retail a Protel.

Značky: