Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové multifunkčné tlačiarne HP LaserJet Tank sa vyznačujú komplexnou výbavou a robustnými funkciami pre udržateľnú tlač a bezproblémovú prevádzku s tonerovým zásobníkom

Hlavné body správy:

  • Tlačiarne HP LaserJet Tank sa vyznačujú nasledujúcimi vlastnosťami:
    • Systém bezproblémového doplňovania tonera,[1] ktorý doplní zásobník za 15 sekúnd a pred opätovným naplnením vytlačí až 5 000 strán[2]
    • Kvalita tlače LaserJet s najnižšími nákladmi na stránku[3]
    • Súprava pre doplňovanie tonera HP[4], ktorá zníži množstvo odpadu až o 90 %[5]
    • Odolný zobrazovací valec s dlhou životnosťou,[6] ktorý nie je potrebné neustále vymieňať
    • Efektívna obojstranná tlač, podpora automatického podávania dokumentov s kapacitou 40 listov

Bratislava, 20. september 2022 – Spoločnosť HP Inc. predstavuje nové tlačiarne HP LaserJet Tank, vytvorené pre zákazníkov, ktorí hľadajú spoľahlivú a nákladovo efektívnu tlač.

Užívateľom, ktorí potrebujú tlačiť veľké množstvo dokumentov, ponúkajú tlačiarne HP LaserJet Tank automatickú obojstrannú tlač, podporu automatického podávania dokumentov s kapacitou 40 listov a zobrazovací valec s dlhou životnosťou 50 000 strán,[7] ktorý zaisťuje konzistentnú a výnimočne kvalitnú tlač aj pri každodennom použití. Užívatelia sa tiež môžu bez problémov pripojiť pomocou aplikácie HP Smart,[8] ktorá je najlepšia vo svojej triede,[9] zamestnancom umožňuje vzdialenú tlač z mobilného zariadenia a prístup k pokročilým funkciám skenovania pomocou nástroja Smart Advance.[10] Súčasťou systému sú aj pokročilé funkcie zabezpečenia podporované nástrojom HP Wolf Essential Security na ochranu citlivých údajov.

Kľúčové vlastnosti tlačiarní HP LaserJet Tank zahŕňajú:

  • LASEROVÉ TLAČIARNE SÚ BEZ TLAČOVEJ KAZETY – TZV. TANK
    • Riešenie spočívajúce v bezproblémovom doplnení tonera, ktorému je potrebné venovať iba 15 sekúnd času[11]
    • Schopnosť vytlačiť až 5 000 strán[12] s originálnym tonerom HP a navyše úspora so súpravou pre dopĺňanie tonera HP s mimoriadne vysokou výťažnosťou
  • TLAČIAREŇ, KTORÁ VYDRŽÍ A BERIE OHĽAD NA UDRŽATEĽNOSŤ
    • HP LaserJet Tank MFP 2600s získala certifikát Energy Star a nesie označenie Epeat Silver.
    • Súprava na doplňovanie tonera HP,[13] ktorá zníži množstvo odpadu až o 90 %[14]
    • Optimalizovaný dizajn tlačiarne menší až o 17 %[15] dokonca aj pri automatickej obojstrannej tlači a dlhej životnosti zobrazovacieho valca
  • BEZPROBLÉMOVÁ PREVÁDZKA PRE MAXIMÁLNU PRODUKTIVITU
    • Obojstranná rýchla tlač s podporou automatického podávača dokumentov s kapacitou 40 listov
    • Spoľahlivé bezdrôtové pripojenie[16]
    • HP Wolf Essential Security
    • Špičková[17] aplikácia HP Smart App[18] so skenovacími funkciami Smart Advance[19]

Ceny a dostupnosť

  • Tlačiareň HP LaserJet Tank 1504W je na Slovensku dostupná za ceny od 337 EUR.
  • Tlačiareň HP LaserJet Tank 2504DW je na Slovensku dostupná za ceny od 365 EUR.
  • Multifunkčná tlačiareň HP LaserJet Tank MPF 1604W je na Slovensku dostupná za ceny od 385 EUR.
  • Multifunkčná tlačiareň HP LaserJet Tank MPF 2604DW je na Slovensku dostupná za ceny od 414 EUR.
  • Multifunkčná tlačiareň HP LaserJet Tank MPF 2604SDW je na Slovensku dostupná za ceny od 453 EUR.

[1] Pri použití v súlade s pokynmi. Priemerná doba načítania na základe interného testovania HP.

[2] Skutočná výťažnosť sa značne líši v závislosti od obsahu vytlačených stránok a ďalších faktorov. Priemer vychádza z normy ISO/IEC 19752 a nepretržitej tlače. Ďalšie vytlačené stránky vyžadujú opätovné vloženie tonera. Podrobnosti nájdete na adrese www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

[3] Na základe interného porovnania nákladov na stránku v triede HP LaserJet Pro M15 a HP LaserJet Pro MFP M28 s použitím štandardne plnené čierne originálne tonerové kazety HP 44A/48A/47A. Podrobnosti o výťažnosti stránok pozri www.hp.com/go/learnaboutsup.

[4] Súprava na doplňovanie tonera nie je súčasťou tlačiarne; zakúpite ju samostatne.

[5] Výpočet spoločnosti HP vychádza zo spotreby odpadu z náhradného spotrebného materiálu pri tlačiarňach HP LaserJet M208, M209, M211 a MFP M232, M233, M234, M236 s použitím čiernej originálnej tonerovej kazety HP 134A/X, 135A/X, 113A/X X.

[6] Výťažnosť zobrazovacieho bubna je približne 50 000 jednostranných strán (papier formátu letter alebo A4). Skutočnú životnosť bubna určuje mnoho faktorov, napríklad teplota, vlhkosť, typ papiera, typ použitého tonera a ďalšie premenné. Zobrazovací bubon je možné vymeniť prostredníctvom autorizovaného poskytovateľa servisu.

[7] Výťažnosť zobrazovacieho bubna je približne 50 000 jednostranných strán (papier formátu letter alebo A4). Skutočnú životnosť bubna určuje mnoho faktorov, napríklad teplota, vlhkosť, typ papiera, typ použitého tonera a ďalšie premenné. Zobrazovací bubon je možné vymeniť prostredníctvom autorizovaného poskytovateľa servisu.

[8] V porovnaní s OEM (Original Equipment Manufacturer) tlačovými aplikáciami pre väčšinu najpredávanejších atramentových/laserových tlačiarní a multifunkčných zariadení pre domácnosti a kancelárie s podporou siete v cene do 450 USD vrátane. Trhový podiel podľa údajov IDC Quarterly Hardcop Peripherals Tracker – Final Historical CYQ4 2020. Tvrdenie na základe prieskumu tlačových aplikácií výrobcov tlačiarní, praktického testovania spoločnosti Keypoint Intelligence a štúdie z apríla 2021, ktorú zadalo HP. Podrobnosti nájdete na adrese: keypointintelligence.com/HPSmartApp.

[9] Vyžaduje stiahnutie aplikácie HP Smart. Podrobnosti o miestnych požiadavkách na tlač nájdete na adrese www.hp.com/go/mobileprinting. Niektoré funkcie/softvér sú k dispozícii iba v anglickom jazyku a líšia sa medzi aplikáciami pre stolné počítače a mobilné zariadenia. Môže byť vyžadované predplatné; predplatné nemusí byť dostupné vo všetkých krajinách. Podrobnosti nájdete na stránkach HPSmart.com. Je vyžadovaný prístup k internetu, ktorý je potrebné zakúpiť samostatne. Pre plnú funkčnosť je vyžadovaný účet HP. Zoznam podporovaných operačných systémov dostupných v obchodoch s aplikáciami.

[10] Po 12 mesiacoch sa na pokračovanie pokročilých funkcií s HP Smart Advance vzťahuje mesačný poplatok. Služba HP Smart Advance nie je k dispozícii vo všetkých krajinách.

[11] Pri použití v súlade s pokynmi. Priemerná doba načítania na základe interného testovania spoločnosti HP.

[12] Skutočná výťažnosť sa značne líši v závislosti od obsahu vytlačených stránok a ďalších faktorov. Priemer vychádza z normy ISO/IEC 19752 a nepretržitej tlače. Ďalšie vytlačené stránky vyžadujú opätovné vloženie tonera. Podrobnosti nájdete na adrese www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

[13] Súprava na doplňovanie tonera nie je súčasťou tlačiarne; zakúpite ju samostatne.

[14] Výpočet spoločnosti HP vychádza zo spotreby odpadu z náhradného spotrebného materiálu u tlačiarní HP LaserJet M208, M209, M211 a MFP M232, M233, M234, M236 s použitím čiernej originálnej tonerovej kazety HP 134A/X, 135A/X, 136A X.

[15] Na základe interného porovnania objemu HP LaserJet Tank MFP 2602dn/2604dw/2606dn a HP Neverstop Laser MFP 1200w/1202nw/HP NS Laser MFP 1005w.

[16] Bezdrôtová prevádzka je kompatibilná iba s 2,4 GHz a 5,0 GHz pásmom. Ďalšie informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi je registrovanou ochrannou známkou asociácie Wi-Fi Alliance®. Podporuje 5,0 GHz a 2,4 GHz pásmo pomocou až 12 neprekrývajúcich sa kanálov v porovnaní s iba 3 neprekrývajúcimi sa kanálmi 2,4 GHz pásma. Podporuje 5,0 GHz pásmo (až 150 mb/s) v porovnaní s 2,4 GHz pásmom (až 72,2 mb/s). Je vyžadované pripojenie k internetu, ktoré je nutné zakúpiť samostatne.

[17] V porovnaní s OEM (Original Equipment Manufacturer) tlačovými aplikáciami pre väčšinu najpredávanejších atramentových/laserových tlačiarní a multifunkčných zariadení pre domácnosti a kancelárie s podporou siete v cene do 450 USD vrátane. Trhový podiel podľa údajov IDC Quarterly Hardcop Peripherals Tracker – Final Historical CYQ4 2020. Tvrdenie na základe prieskumu tlačových aplikácií výrobcov tlačiarní, praktického testovania spoločnosti Keypoint Intelligence a štúdie z apríla 2021, ktorú zadalo HP. Podrobnosti nájdete na adrese: keypointintelligence.com/HPSmartApp

[18] Vyžaduje stiahnutie aplikácie HP Smart. Podrobnosti o miestnych požiadavkách na tlač nájdete na adrese www.hp.com/go/mobileprinting. Niektoré funkcie/softvér sú k dispozícii iba v anglickom jazyku a líšia sa medzi aplikáciami pre stolné počítače a mobilné zariadenia. Môže byť vyžadované predplatné; predplatné nemusí byť dostupné vo všetkých krajinách. Podrobnosti nájdete na stránkach HPSmart.com. Je vyžadovaný prístup k internetu, ktorý je potrebné zakúpiť samostatne. Pre plnú funkčnosť je vyžadovaný účet HP. Zoznam podporovaných operačných systémov dostupných v obchodoch s aplikáciami.

[19] Po 12 mesiacoch sa na pokračovanie pokročilých funkcií s HP Smart Advance vzťahuje mesačný poplatok. Služba HP Smart Advance nie je k dispozícii vo všetkých krajinách.

Značky: