Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HP Inc. predstavilo svoje novinky v ponuke služieb Device as Service (DaaS) pre zákazníkov a partnerov vrátane nových možností v oblasti prediktívnej analytiky, ktorá bude teraz dostupná ako služba podporujúca širšiu škálu zákazníckych potrieb a vylepšených riešení zjednodušujúcich IT podporu vo firmách prostredníctvom HP Tech Café Market.

„Neustále rozširujeme ponuku našich služieb, pretože sme odhodlaní držať krok s meniacimi sa potrebami dnešných pracovníkov,“ povedal Guy Collet, šéf oddelenia Personal Systems Services pre oblasť EMEA z HP Inc. „Tieto rozšírené služby poskytujú modernej pracovnej sile chytré, zjednodušené riešenia a ako našim zákazníkom, tak aj partnerom a nám samotným otvárajú nové príležitosti k rastu.“

Rozrastanie ponuky HP DaaS ide ruka v ruke s tým, ako firemné IT oddelenia hľadajú nové spôsoby efektívnejšej správy zariadení od HP a iných výrobcov. V oblasti služieb vykazuje HP značný rast, jeho služby HP DaaS sú už teraz dostupné u takmer stovky partnerov po celom svete.

Analytika, prehľad a zjednotená správa koncových zariadení

Podľa to IDC 63 % podnikových IT manažérov prehlasuje, že sú ich zdroje úplne vyčerpané správou zariadení, hoci by sa radšej zamerali aj na ďalšie IT projekty ako mobilitu, podnikové aplikácie a zabezpečenie. HP sa preto snaží ich zdroje uvoľniť a rozširuje možnosti hardvérovej analytiky v reálnom čase a proaktívnej správy zariadení. Nová služba od HP umožňuje zákazníkom analyzovať výkonnosť hardvéru, zistiť s predstihom potenciálne problémy a proaktívne implementovať nápravné opatrenia. Jedinečné možnosti dátovej analýzy HP DaaS sú teraz dostupné pre zariadenia s operačnými systémami Windows, Android, iOS aj MacOS – jedná sa teda o riešenie použiteľné naprieč operačnými systémami, ktoré zvýšia efektivitu IT a zároveň zlepšia aj skúsenosť ostatných zamestnancov.

Riešenia na mieru a maximálna flexibilita

HP DaaS môže byť tiež jednoducho prispôsobené presne na mieru jedinečným potrebám každého zákazníka pridaním špecifických služieb v rámci životného cyklu zariadenia. HP zároveň predstavilo aj službu HP Tech Café Market Enhanced, čo je výdajný automat a úložné riešenie, ktoré umožňuje okamžitý prístup k príslušenstvu a non-stop úložným skrinkám pre zariadenia vyžadujúce výmenu alebo opravu. Okrem predaja a úložných priestorov obstará HP zákazníkom aj objednávky, doplňovanie a reporting. Toto riešenie reaguje na potreby stále mobilnejších pracovníkov a výrazne zjednoduší život IT oddeleniam.

Viac informácií o HP Device as a Service sa dozviete na www.hp.com/go/DaaS alebo na Mobile World Congress 2018 v Barcelone od 26. februrára do 1. marca 2018.

Značky: